Добър ден за флирт и любов

Добър ден за флирт и любов

canva

A A+ A++ A

Луната е в знак Везни до 22:38 ч.
Хората сега са по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Сега откровеността може да ви сближи със събеседника ви. Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Сега е най-подходящо да се започне програма за отслабване и съответните процедури. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Днес намаляващата Луна във Везни обича флирта и любовта, но не покровителства зачеването и майчинството. Този ден е неблагоприятен за зачеване. Като цяло здравето на жените ще бъде уязвимо, особено пикочно-половата система. Бременността, която настъпва в този лунен ден, може да бъде засенчена от отоци и токсикоза.

Луната се движи на празен ход от 11:04 до 22:38 ч., след това преминава в знак Скорпион.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 00:22 ч. на 2 февруари
Този ден има мощна положителна енергия. Ден на творческа дейност и благотворителност, както и революционен ден. В този ден се разкриват потенциалните възможности на човека. Основните характеристики са доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Чуйте вътрешния си глас, днес той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва наоколо, за да станете част от света около вас. Добър ден за вземане на решения. Също така и за духовна работа.

Дори и най-пасивните по природа хора днес ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се увеличи самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията. Добре е да срещнете стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте изясняване на отношенията.

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохолът, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Веднъж завинаги оставете лошите навици, защото сега ще успеете по-лесно от всякога.

Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви духа вятър. За подобряване на кръвообращението и увеличаване на мускулния тонус идете на масаж, вземете парна баня, не се отказвайте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете. Става преобразуване на вътрешната структура на човека.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

#флирт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници