Мартин Елвиса със скандални признания за Емануела

Мартин Елвиса със скандални признания за Емануела
A A+ A++ A

Мартин Елвиса, от последния сезон на "Игри на волята", изплака душата си и разкри неподозирани ситуации и тайни.

Пред Мариян Станков-Мон Дьо бившият на Емануела разкри, че фолкпевицата окончателно е затворена страница за него, победителят в шоуто Иван Рълев го е предал и двамата са скарани, но за сметка на това е успял да зарови томахавката с Денислава, с която бяха най-близки в риалити предаването, но след него настъпи разрив в отношенията им.

"Най-отвратителните неща, които съм чел за себе си са, че съм параноиден шизофреник, алкохолик, педофил, комарджия, който може да проиграе всичко, което има. Това са думи на Емануела и аз знам защо го прави. Не съм й сърдит, защото знам причината да го прави. Това е нейната защитна реакция. В резултат на нашата раздяла. Аз съм готов да приема всичките обиди, които тя е избълвала и ще избълва по мой адрес. Може би това е цената, която трябва да платя заради някакви мои прегрешения", споделя Елвиса и признава, че много е обичал поп фолк звездата, направил много неща за нея, както и тя за него.

В един момент се оказахме като два силни юмрука, които постоянно се удрят един в друг. Единият трябваше да отвори своя и да приеме другия. Но това не се случи. Бих искал да затворя страницата с Емануела и да продължа живота си спокойно", добавя столичният бохем.

В "Игри на волята" Мартин бил безмилостен, категоричен и безпардонен. И смята, че такъв трябва да бъдеш в тази игра.

"Бих стиснал ръката на Момчил, мога и на Виолета. Но не бих искал да стисна ръката на Рълев, защото с Виолета през цялото време не искаха да си признаят, че се познават преди предаването. Той самият каза, че тя му е сродната душа и когато ги сложиха в едно племе, играта стана прекалено лесна за него. Понастоящем съм скаран с Рълев, защото направи нещо изключително недостойно. Казах му, че това е предателство. Денислава обаче няма нищо общо със ситуацията. Рълев беше единственият човек, който аз допуснах до себе си след предаването", изповяда се Елвиса.

Мартин разказва, че с Денислава томахавката е заровена. Говорил и с Виолета, която му казала, че е по-тънкообиден отколкото трябва.

"Каза, че не бива да приемам нещата толкова лично. С нея си казахме каквото имахме един на друг още вътре в предаването. Никога не съм имал сексуално привличане към Денислава. Не успях да й простя думите по мой адрес, след като напуснах нашето племе. Но се надявам с времето да оправим отношенията си", категоричен е той.

Елвиса споделя още, че след "Игри на волята" се чувства още по-секси от преди това.

"Смятам, че имам нужната харизма, за да впечатля една жена", посочи с усмивка бизнесменът.

#Мартин Елвиса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници