Нидал Алгафари: Има скандали, но сглобката ни докара спокойствие

Нидал Алгафари: Има скандали, но сглобката ни докара спокойствие

бТВ

A A+ A++ A

Сглобката ни докара спокойствие. Има скандали, но засега върви добре. Това каза в предаването "120 минути" политическият анализатор Нидал Алгафари.

За добро или за лошо, според мен повечето решения не се вземат от самите тях, а под давлението на нашите съюзници и партньори, заяви Алгафари.

Този брак, който се случва в момента, смятам, че е за добро. Това е най-доброто, което може да се случи вместо да ходим на нови избори, добави политическият анализатор.

Много е сложно да се коментира след това, което се случи с избора на новите конституционни съдии, каза пиар експертът и политически анализатор Арман Бабикян.

Той определи като "селски тарикатлък" от страна на управляващото мнозинство заобикалянето на решението на Конституциония съд и гласуването в парламента мандатът на съдиите да е 9 вместо 7 години.

Борисов трябваше да направи кабинет като победител на изборите, а не правителството да се прави с мандата на вторите, подчерта Бабикян.

Десните избиратели разбират, че въпреки конфликтите, това е най-доброто, което може да се постигне в момента. Тази държава по някакъв начин трябва да живее. Към момента няма друга алтернатива, освен това, което направи българският избирател – не даде възможност на нито една партия да е сама във властта. Това е единственият начин да се следят и да се контролират един друг, коментира Нидал Алгафари.

Откога да се ходи на избори е нещо лошо, а да се приемат кражбите – нещо добро, заяви Арман Бабикян.

#Нидал Алгафари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници