Звездна раздяла! Мария Бакалова зарязала любимия Валери?

Звездна раздяла! Мария Бакалова зарязала любимия Валери?

Стоп кадър: НОВА  - архив

A A+ A++ A

Мария Бакалова се е разделила с любимия си мъж Валери Григоров, мълви се упорито в светските среди. Единствената българка, номинирана за „Оскар”, е напуснала гаджето си в началото на годината. Двамата са преценили, че няма как да продължат отношенията си.

Младата актриса е заминала за Канада, където има ангажименти за снимки на нов филм. Откакто се е запознала с Валери Григоров преди около година, тя пътува навсякъде заедно с него. Сега за първи път напуска родината, вместо с Валери, със своята майка. На снимките си от Канада двете изглеждат доволни. Номинираната за „Оскар” българка се готви да прекара в Торонто основната част от 2024-а, а между работните задължения с майка й са намерили време и да отскочат до Ниагарския водопад.

Хора от обкръжението на актрисата обаче твърдят, че тя в действителност не е толкова усмихната, нито толкова щастлива, колкото изглежда по снимките. Напротив, чувствата се нещастна и с разбито сърце.

Мария е напуснала каскадьора с образование на юрист, станал популярен в шоуто на Нова тв „Игри на волята”. Причина за това са лошите й отношения с неговата майка Мария Гроздева и липсата на подкрепа от негова страна. Когато са в София, влюбените отсядали в дом на Гроздева, за да не дават излишни пари за хотели и квартири. Олимпийската шампионка обаче не била във възторг от съжителството със снахата. Тя я смятала за недостойна за сина си, тъй като не е израснала на жълтите софийски павета, а в работническия бургаски квартал „Меден рудник”. Оттам нататък всички постижения на актрисата в Холивуд за Гроздева изглеждали несъществени. Вместо да се застъпи за своята любима, той заставал на страната на майка си, тъй като бил свикнал да е послушен син.

Накрая актрисата използвала момента със снимките в Канада, за да напусне Валери. Това далеч не била първата им раздяла. Бакалова вече няколко пъти си била събирала багажа от дома на любимия си, но след няколко дни се връщала при него. Този път е различно, тъй като е в Канада. Очаква се разстоянието да отслаби емоционалната й връзка с каскадьора.

Въпреки всичко Бакалова в момента била много нещастна, тъй като продължавала да обича Валери. Той също бил влюбен и трудно издържал раздялата. Няколко дни след като актрисата замина за Канада, изоставеният младеж публикува в социалните мрежи серия от снимки от пътуванията си с нея из страната и чужбина. „Две сърца, една любов”, написа той в коментар към снимките, а звездата отговори: „Любов моя!”. Двамата продължавали да си пишат, но Бакалова поне за момента била категорична, че надали ще продължа отношенията си. Междувременно се понесе слух, че Валери ще участва в новия сезон на „Денсинг старс”. Възможно е мачото да срещне някоя нова красавица там...

#Мария Бакалова #Валери Григоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници