Нова светска двойка: Това ли е избраникът на Натали Трифонова?

Нова светска двойка: Това ли е избраникът на Натали Трифонова?

пловдив 24

A A+ A++ A

Синоптичката Натали Трифонова и шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой са новата светска двойка. Знойната красавица е забила 40-годишния състезател, с когото вече на няколко пъти са забелязвани в тузарски заведения. Двамата дори са посрещнали Новата 2024 в столичния пиано бар "Силикон“, а преди това Чой изненада блондинката с воаяж до Рим за рождения й ден.

Всеизвестен факт е, че Натали не си губи с посредствени мъже и всичките й досегашни партньори са били от милионер нагоре. След като приключи дългогодишната си връзка с неприлично богатия Доан Хасан, името й бе свързвано с това на Слави Трифонов и др. Според запознати връзката на синоптичката с Чой е сериозна, като мотошампионът дори вече я е запознал с 14-годишната си дъщеря Киара.

Дали обаче Натали е наясно с драматичните финансови проблеми, които пилотът има от доста време насам? Публична тайна е, че от няколко години единственият имот на състезателя – наследствен апартамент в квартал "Банишора“, е заложен срещу смешните 20 000 лева. Нещо повече - лихварите са принудили баща му, майка му, брат му да му станат съдлъжници и солидарно да отговарят за нечовешките лихви, които всеки месец Мартин трябва да брои, пише сайта "Интриги".

В спортните среди упорито се шушука, че Чой продължава да затъва в борчове заради страстта си към хазарта и леките жени. Никоя банка не била склонна да отпусне заем на 26-кратния шампион заради лошото кредитно минало. Въпреки крайно нестабилното си финансово състояние, мотошампионът не се е ограничил с харчовете и всяка година се докарва с чисто нов последен модел мотор.

Сега, когато леглото му се топли от една от най-известени мъжемелачки в бТВ, портфейлът му съвсем ще изтънее, цъкат с език запознати. Чой засипвал Натали с куп скъпи подаръци, сред които последен модел Мерцедес, екзотични почивки и диамантени огърлици. "С това темпо дните на Мартин Чой като един от най-желаните и богати ергени са преброени“, коментират в мотосредите.

#Натали Трифонова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници