Лили на нож със съседите: Присвоила покривна площ от общите части?

Лили на нож със съседите: Присвоила покривна площ от общите части?

ФБ/Лили Иванова

A A+ A++ A

От обикновен мезонет Лили Иванова е превърнала апартамента си в огромен пентхаус, присвоявайки огромна покривна площ – обща част за всички живущи в луксозната кооперация на ул. „Оборище“.

Заради своеволията на примата на българската естрада от години се водят дела с част от съседите й, които дори нямат достъп до превзетия покрив.

Въпросното пространство примата е превърнала в просторна тераса, еквивалентна по размер на собствения й мезонет. Това изключително пространство, наподобяващо пентахус, е достъпно само за Лили, тъй като се намира точно над апартамента й, откъдето певицата си е избила вход.

Терасата е изцяло остъклена и изобилства от тропическа растителност. Отвън прилича на стъклена къща, но ако влезете вътре, тя се превръща в буйна джунгла. Носят се слухове, че там Лили дори разполага с джакузи и други спа екстри, пише „Ретро“.

Комшиите й са възмутени от наглостта на примата, чиито апартамент сам по себе си е достатъчно голям, че да присвоява и общи части. Сегашната му прогнозна стойност е 4 милиона лева. Обзаведен е с разкошни барокови мебели, всяко парче щателно изработено, за да пасне на пространството. Само златният трон, на който певицата пие сутрешното си кафе, струва умопомрачителните 12 хиляди евро.

#Лили Иванова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници