Искрен Митев: Министри, които не се справят с работата си, трябва да бъдат сменени

Искрен Митев: Министри, които не се справят с работата си, трябва да бъдат сменени

стоп кадър

A A+ A++ A

България не е приемала допълнителни споразумения от Дъблинското споразумение. Анексът, който беше подписан с желанията на Австрия да засилим граничния контрол, се спазва от страната ни. Камионите се проверяват щателно. За 10 дни проверки са открити около 4-5 мигранти, укривали се в тях. България спазва стриктно поетите ангажименти пред Австрия. Това коментира в студиото на „Твоят ден” по NOVA NEWS народният представител от ПП-ДБ Искрен Митев.

„Смятаме, че позицията на Австрия не е справедлива, тази несправедливост се надявам да бъде прекратена максимално бързо”, каза той.

По думите му обвиненията на опозицията, че страната ни ще приеме хиляди мигранти, не отговарят на истината. „”ПП успя да реализира 70% от законодателната си програма. Успяхме да приемем промените в Конституцията, както и бюджета. Дефицитът е 2.2%. Когато опозицията търпи загуби, единственото, което им остава, е да използват лъжата като инструмент. БСП е партия, която отдавна е свикнала да раздава, за жалост напоследък раздава само внушения”, подчерта Митев.

Той добави, че всички министри трябва да дадат отчет за работата си. „Да видим какви са били техните заявки и какво са изпълнили. Ако има министри, които не се справят с работата си въз основа този анализ, те трябва да бъдат сменени.

#Искрен Митев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници