Радостин Василев: Искрен Митев празнува Петьовден, разроших перчема на този смешник

Радостин Василев: Искрен Митев празнува Петьовден, разроших перчема на този смешник
A A+ A++ A

„Ако искам, винаги мога да го набия, но няма да го правя аз, а него и другите мошеници ще ги набие българският народ. Тези хора трябва да ходят само в психиатриите, не и в националните телевизии и парламента. Тук нямат място. Що се касае до Искрен Митев за две години не съм останал с впечатление, че разбира от нещо. Той е невменяем и всички му се подиграват“. Това каза независимият депутат Радостин Василев по повод скандала с доскорошния си съратник Искрен Митев от ПП-ДБ.

Той се опита да иронизира колегата си и отбеляза, че Митев днес бил особено развълнуван, защото „празнувал Петльовден“.

Василев уточни, че е чул от депутата от ПП-ДБ да го нарече „предател“, но той първоначално не му обърнал внимание. После обаче при разминаването му го „ударил с рамо“ и се наложило „леко да му разроши перчема, като платно на корабна мачта“, обясни независимият народен избраник.

„Не ме карайте да коментирам перчема на този човек. В парламента се случват важни неща, Искрен Митев не е сред тях. Той по-добре да отиде на консултация в психиатрията. Ако пък не иска – да ходи да дава интервю на Цветанка Ризова“, допълни в типичния си стил Радостин Василев.

Искрен Митев от своя страна отрече да е удрял или удрян от Радостин Василев. По думите му бившият спортен министър му посегнал два пъти, но не успял да го уцели.

"Блъсна ме на влизане в залата с рамо, след което ми посегна, ръката му стигна почти до мен, но не ме удари", обяви Искрен Митев.

#Искрен Митев #Радостин Василев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници