Свалят ли Мишо Билалов от екран?

Свалят ли Мишо Билалов от екран?
A A+ A++ A

Кара ли Михаил Билалов последните си седмици като водещ на "Стани богат"? Заради падналия рейтинг на състезанието, Би Ти Ви в крайна сметка реши да смени лицето на предаването - нещо, което обмисля повече от година, пише Лупа.бг.

Според мълвата в Би Ти Ви, "Стани богат" занапред ще се води от Ники Кънчев. Кънчев е бил забелязан миналата седмица на няколко официални срещи в централата на телевизията. Той е потвърдил пред свои близки, че е получил покана да се върна като водещ на "Стани богат". Не е ясно обаче как ще стане това, тъй като би следвало да има обвързващ договор с Нова. Възможно е той вече да е изтекъл.

Ники е споделил със свои колеги, че е разочарован от Нова телевизия, тъй като викторината, която води - "Голямото преследване", нечаквано падна от ефир, въпреки че е имала доста висок рейтинг. Журналистът не получил логично обяснение от ръководството защо предаването пада. Обещали му, че ще е на екран с друго предаване, но това така и не се случило. Последното огорчение настъпило, след като не го поканили за водещ на новогодишното предаване с Гала. Вместо опитният Кънчев, до звездата от "На кафе" застана футболиста Валери Божинов. Тогава Ники взел окончателното решение да си тръгне от медиата и да се присъедини към Би Ти Ви, приемайки поканата пак да изгрее в "Стани богат" - предаването, което го направи популярен.

#Стани богагат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници