Не преживяха бягството му в Испания: Зуека погреба тайно и майка си, и баща си!

Не преживяха бягството му в Испания:  Зуека погреба тайно и майка си, и баща си!

Стоп кадър/Господари на нета

A A+ A++ A

Васил Василев-Зуека е погребал тайно и майка си, и баща си, откакто е заминал да живее в Испания. Първо се споминал татко му, а преди няколко месеца от този свят си отишла и майка му. Загубата се отразила тежко на актьора, но въпреки това той си дошъл на родна земя само за да ги изпрати и за него България била вече завинаги затворена страница, пише „Ретро“.

Според близки до бившия тв водещ родителите му приживе тежко приели решението му да зачеркне родината си и да замине да гради живот от нулата в Испания. Опитвали се да го разубеждават, че у нас си имал всичко - професия, слава, пари, хубав дом и семейство, но той не се съобразил с тяхната воля. В последните им мигове живот били на стотици километри далеч от сина им и тъгували по него.

Зуека напусна България още през 2021 г. и реши да се установи за постоянно във Валенсия заедно с втората си жена Ани и сина им Георги. Там бившият водещ на „Господари на ефира“ се занимава единствено и само с рисуване, а картините си продава в социалните мрежи на хора от цял свят. Тогава Василев мотивира решението си да емигрира с факта, че така с жена му щели да подсигурят по-добро бъдеще на сина им, но всъщност причината била съвсем друга. Наскоро вече бившият му продуцент Маги Халваджиян сподели, че е научил от трети лица, че Зуека се канел да се изнася в чужбина и дори нямал смелостта да отиде и да му го каже в лицето. Двамата така и не провели последен разговор. Сега уж били в добри отношения, но не отваряли изобщо тази тема.

Наскоро Василев отново сподели, че животът в Испания бил прекрасен и хич не изпитвал носталгия по родината.

„Какъв оптимист да бъда, като гледам какво става в България? В никакъв случай не опитвайте да ме убедите да се връщам. Малкият вече учи тук. Няма как да стане. След като направиш такава сериозна крачка напред, няма как да стане. Още не съм се адаптирал тук, камо ли да говоря за завръщане. Смятам, че изборът е 100% добър. Щом едно семейство е щастливо, за какво да мислим за други неща. Не съм избягал от България, смених къщата. Стоките от първа необходимост тук, в Испания, са 50% по-евтини“, разказва за новия си живот Зуека.

#Васил Василев-Зуека

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници