„Първата поличба“ бележи зачеването на Антихриста през април само в кината

„Първата поличба“ бележи зачеването на Антихриста през април само в кината
A A+ A++ A

За да контролирате онези, които не вярват, създайте нещо, от което да се страхуват! Този април, само в кината, Антихристът се завръща с психологическия свръхестествен хорър Първата поличба. Филмът е предистория на изключително успешната класика на Ричард Донър от 1976 г. Поличбата, който е една от емблемите на жанра и слага начало на популярния, едноименен франчайз.

В Първата поличба млада американка е изпратена в Рим, за да започне нов живот в служба на църквата. Във Вечния град тя се сблъсква с мрак, който я кара да постави под съмнение собствената си вяра, и открива ужасяващ заговор, чиято цел е рождението на живото въплъщение на абсолютното злото – Антихриста.

Мистериозният първи трейлър на филма ни разкрива само малка част от изключително зловещата, сюрреалистична атмосфера на окултния трилър, давайки сериозна заявка, че Първата поличба няма да бъде поредната, конвейерна хорър-конфекция, а ще предложи на зрителите комплексна история, която ще ги държи в смразяващата си хватка дълго след като са напуснали киносалона. И ако нещо зло ви се случи днес, помислете си внимателно, може да е Първата поличба.

Режисьор на Първата поличба е Аркаша Стивънсън (Channel Zero), която е и сценарист наравно с Тим Смит и Кийт Томас. Автор на идеята е Бен Джакоби (Bleed), по образи създадени от Дейвид Зелцер (Поличбата). Продуценти са Дейвид С. Гойър (Рога, Хелрейзър) и Кийт Ливайн (Къща в мрака). В ролите са Нел Тайгър Фрий, Тауфик Бархум, Соня Брага, Ралф Инесън, Бил Най и др.

Злото се завръща с Първата поличба от 5 април само в кината

#филм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници