„Живият Нострадамус” смрази света: ИИ ще е краят на Човечеството, идат извънземни и Третата световна

„Живият Нострадамус” смрази света: ИИ ще е краят на Човечеството, идат извънземни и Третата световна

Pixabay

A A+ A++ A

Самопровъзгласилият се за „Живия Нострадамус“ екстрасенс Атос Саломе, направи финалните си пророчества за 2024 г. и предрече изключително бурна година.

37-годишният бразилец от Бразилия предупреди The Sun , че следващата година може да отбележи „нова глава в човешката история“ – пълна с извънземни, бунт на роботи, глобална катастрофа, но също и надежда.

Саломе твърди, че преди това е предсказал пандемията от коронавирус, финала на световното по футбол, войната в Украйна и смъртта на кралица Елизабет II. Сега той се е насочил към 2024 година. Ето кои са основните му предсказания:

Контакт с извънземни

Във връзка с космоса Саломе заявява, че ще бъде една напълно „трансформираща“ година. Той вярва, че през 2024 г. хората най-накрая ще установят контакт с извънземни. Той обаче предупреждава, че това няма да е нещо от „ научнофантастичните филми “. Вместо това Саломе прогнозира, че хората и извънземните ще комуникират чрез „криптирани сигнали, прихванати от мрежа от телескопи“.

Екстрасенсът също така твърди, че „астероид, изобилстващ от богати материали“ се е втурнал към земята и ще се приземи безопасно през следващата година. Той прогнозира, че тази маса от невиждани досега древни космически материали ще предизвика новата космическа надпревара.

Изкуственият интелект ще е краят на човечеството

Бързо развиващата се сила на системи за изкуствен интелект се смята от много хора както за нова ера за иновации, така и за вероятно края на човечеството. А Саломе твърди, че нарастващите страхове са напълно оправдани. Той прогнозира, че през 2024 г. свръхинтелигентни системи ще постигнат самосъзнание и ще се превърнат в съзнателни цифрови умове, които могат да функционират без човешки принос. Според екстрасенса това ще е „пробуждането на изкуствения интелект“ и вярва, че роботите ще разработят език отвъд разбирането на своите човешки създатели – следователно ще ни отрежат от техния разговор.

Трета световна война

Третата световна война вече не е малко вероятна, казва Саломе пред The Sun, а е „почти сигурна реалност“. Той обаче пророкува, че заплахата няма да идва от войната в Украйна или конфликта Израел, а ще бъде предизвикана внезапно или от събитие в Южнокитайско море , или от голяма кибератака.

Ако 2024 г. досега не изглеждаше толкова мрачна, то Саломе предупреди и за още трагедии. Според него ни чака глобална катастрофа, докато природните бедствия помитат земното кълбо. Той дори твърди, че знае точно къде ще връхлетят тези трагедии. Природата „винаги притежава способността да ни хване неподготвени“, казва той. Екстрасенсът предсказва три големи огнища на бедствия в Близкия изток и Африка – Южен Судан, Сомалия и Йемен.



#Живият Нострадамус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници