"Живият Нострадамус" видя Третата световна война

"Живият Нострадамус" видя Третата световна война
Pixabay
A A+ A++ A

Руската окупация на Украйна продължава, а изявления за „ядрена заплаха“ идват от администрацията на Москва почти всеки ден. Докато светът е на ръба на катастрофата, едно обезпокоително „предсказание“ дойде от бразилеца Атос Саломе, който е описван като Нострадамус на съвремието, пише bg-voice.com.

Като твърди, че е оборудван с дадени от Бог сили да спаси света, Саломе твърди, че е предвидил събития като смъртта на Елизабет тази година и придобиването на Twitter от Илон Мъск.

Саломе, който живее в град Дивинополис в щата Минас Жерайс, каза, че Втората световна война е на път отново да започне.

"Живият Нострадамус" за Третата световна война - 1

Говорейки пред британския вестник Daily Star, той каза: „Третата световна война започна, когато COVID се превърна в пандемия в света. Това беше потвърдено от нахлуването на Русия в Украйна и стана реалност с огромното развитие на технологиите.“

Обяснявайки, че на 12-годишна възраст e осъзнал, че e различен от другите хора, Саломе каза: „Понякога се съмнявах в себе си, защото неща, които е малко вероятно да се случат, се случваха за кратко време.“

Без да се съмнява откъде и от кого идват способностите, които приписва, той вярва, че е избран да помага на хората, докато вярва, че има пророческа способност да разбира хората и да знае какво търсят те.

Саломе смята, че прогнозата му, че човешката сила ще бъде заменена от роботи, ще се сбъдне с хуманоидния робот Optimus на Илон Мъск.


#Атос Саломе #Трета световна война #Живият Нострадамус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"