Топфеноменът Божидар Караджов: Новият проект на президента няма да е „3 март”, иде предсрочен вот!

Топфеноменът Божидар Караджов: Новият проект на президента няма да е „3 март”, иде предсрочен вот!

ФБ/Божидар Караджов

A A+ A++ A

България ще влезе в Шенген през 2024 година.

Това обяви сензационно пред "България Днес" световно признатият ясновидец Божидар Караджов, който в началото на 2014 г. разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна и отцепването на Крим, както и много други важни събития за света и страната ни. Пророкът направи уникални разкрития за това какво ще се случи през новата година, както и какво ни чака през 2025 г.

"Освен че ще влезем в Шенген, през 2025 година ще станем член на еврозоната. Това няма да доведе до икономически сривове, дори напротив - много от цените ще спаднат. Дотогава обаче цените, особено на хранителните продукти, и най-вече в сферата на услугите, ще се вдигнат", споделя пред вестника Караджов. По негови думи голям проблем през новата година ще е срив в банковата сфера в световен мащаб, но въпреки това икономиката на България през 2024 г. ще бележи ръст от два процента.

Както пророкът обяви преди време пред "България Днес", правителството няма да изкара пълен мандат.

"При ротацията ще има сменени министри. В политически план след средата на година ще започне да се засилва конфронтацията между различните партии", сигурен е Божидар Караджов. По думите му предсрочни избори ще има, като те ще продължат до средата на 2025 година. Освен това ясновидецът е сигурен, че новият проект, свързан с президента, няма да е "3 март".

"Политически трус както в управлението, така и в опозицията ще има след отпадането на дерогацията на "Лукойл", убеден е Караджов.

Положителни новини има за почитателите на българския футбол, който ще се развие добре през новата година. Според Божидар Караджов в БФС идва времето на Бербатов, Стилиян и Мартин Петров. Но до смяната на Борислав Михайлов ще има още протести.

"Същинският зимен сезон ще продължи до март. Ще има периоди с минусови температури и с големи снеговалежи, особено в Южна България", казва ясновидецът. По негови думи поради тази причина зимният туристически сезон ще бъде много силен. Караджов съветва хората да се обличат по-топло за студените дни. Причината за това е, че 2024 година ще е по-дъждовна в сравнение с 2023 г. Силно уязвими от наводнения са районите в Централна България. Особено критични са периодите на юли и септември.

"Земетресения ще тормозят районите на Пловдив и Благоевград. За щастие, няма да има жертви, а само материални щети. Важно е да отбележа, че през март и април ще се активизират множество срутища у нас", предупреждава Караджов. По думите му ранни майски пожари ще бележат 2024 г., а причината за това е човешка небрежност.

Летният период у нас няма да е по-горещ в сравнение с 2023 година. Топлинни рекорди ще има, но не у нас. Такива ще бъдат отчетени в Италия, Франция и един много далечен географски регион от нас - Аляска. В чужбина наводнения ще тормозят райони в Австрия, Германия и Норвегия.

"Силни магнитни бури ще ни връхлетят през 2024 г. Заради това през годината ще има 3 периода със сривове в мрежата - интернет и телефони, но те няма да засягат само страната ни, а ще бъдат в световен мащаб", споделя пророкът.

По повод военния конфликт между Русия и Украйна Караджов разкри, че той ще започне да затихва. Ще се постигнат конкретни договорки между воюващите страни, като първоначално това няма да доведе до спиране на огъня. Ще приключва и войната в Ивицата Газа - между Израел и Палестина. За сметка на това ще започне да назрява напрежение между Китай и Тайван.

"Нови пандемии през 2024 година не се очакват. Птичи грип ще има в Румъния и България, но няма да е много сериозен", успокоява топясновидецът.


#Божидар Караджов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници