Ясновидецът Божидар Караджов вещае: Силни магнитни бури, сривове на нета, природни бедствия

Ясновидецът Божидар Караджов вещае:  Силни магнитни бури, сривове на нета,  природни бедствия

Фейсбук/Божидар Караджов

A A+ A++ A

Ясновидецът Божидар Караджов е родом от Варна и е официално вписан в световната книга с пророци. Има завършено висше образование – магистратура по психология в Пловдивския университет и бакалавърска степен – икономика, в Стопанската академия в Свищов. Сам споделя, че притежава необичайна дарба от дете, но дали тя е дар свише, отговорност или съпричастност с болката и щастието на околните, е въпрос на гледна точка. Не е изпадал в кома, нито е претърпявал злополуки. Родил се е със способността да прониква във времето и да черпи знания от канали, недостъпни за повечето хора. От повече от 15 години прави пророчества, голяма част от които се сбъдват.

Наскоро Караджов направи своята прогноза за 2024 г. „Много природни бедствия ще има през тази година. Наводнения ще има по южното крайбрежие на Съединените щати и западната част на Южна Америка и няколко земетресения ще се появят в Средиземноморския регион, които ще засегнат Гърция и Северна Африка“, казва Караджов.

Същинският зимен сезон у нас ще продължи до март. Ще има периоди с минусови температури и с големи снеговалежи, особено в Южна България, заявява ясновидецът.

„2024 година ще е по-дъждовна в сравнение с 2023 г. Силно уязвими от наводнения са районите в Централна България. Особено критични са периодите на юли и септември. Земетресения ще тормозят районите на Пловдив и Благоевград. За щастие няма да има жертви, а само материални щети. През март и април ще се активизират множество срутища у нас. Ранни майски пожари ще бележат 2024 г. Причината ще е човешка небрежност“, вижда в бъдещето Караджов.

Той допълва още, че летният период у нас няма да е по-горещ в сравнение с 2023 г. Топлинни рекорди ще има, но не и в България. Такива ще бъдат отчетени в Италия, Франция и един много далечен географски регион от нас – Аляска. Наводнения ще тормозят райони в Австрия, Германия и Норвегия.

Той предупреждава още, че силни магнитни бури ще съсипват хората през 2024 г. През годината ще има 3 периода със сривове в мрежата – интернет и телефония, но те ще бъдат в световен мащаб.

„Военният конфликт между Русия и Украйна ще започне да утихва. Ще се постигнат конкретни договорки между воюващите страни, като първоначално това няма да доведе до спиране на огъня. Ще приключва и войната в Ивицата Газа – между Израел и Палестина. Напрежение ще започне да назрява между Китай и Тайван“, прогнозира известният пророк.

По негови думи България ще влезе в Шенген. През 2025 г. ще станем член на Еврозоната. Това няма да доведе до икономически сривове, дори напротив – много от цените ще спаднат. Дотогава обаче цените, особено на хранителните продукти и най-вече в сферата на услугите, ще се вдигнат. Проблем ще е срив в банковата сфера в световен мащаб, разкрива още той. „Нови пандемии през 2024 г. не се очакват. Птичи грип ще има в Румъния и България, но няма да е много сериозен. Два процента ще е ръстът на икономиката на България през 2024 г. Правителството, както съм казвал, няма да изкара пълен мандат. При ротацията ще има сменени министри. В политически план след средата на годината ще започне да се засилва конфронтацията между различните партии“, предрича още Караджов.

Той е категоричен, че България е силна енергийна зона. Всемирът пази страната ни. Генът на българина е много по-устойчив, пише ретро.бг.

#Божидар Караджов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници