Съседи на Отварачката: Сама си проси боя, постоянно заплашва Миро

Съседи на Отварачката:  Сама си проси боя, постоянно заплашва Миро
A A+ A++ A

Съседи на фолк певицата Мария твърдят, че са редовни свидетели на скандалите между миньончето и третия й съпруг Миро Соколов. Те обаче не са убедени, че Отварачката е толкова невинна за колкото се представя и разказват доста любопитни подробности от чепатия й характер.

Според тях тя самата е причината Миро да й скача на бой и умишлено го предизвиквала, изкарвайки го извън кожата му.

„В началото я съжалявахме, като чувахме виковете и скандалите. Неведнъж сме звънели и в полиция“, разказват близки до миньончето. В последствие обаче разбират, че самата тя често е провокатор и буквално си проси шамарите. „Мария наистина може да изкара извън равновесие и най-спокойния мъж. Миро е силно ревнив и тя използва това, за да го дразни, като постоянно го заплашва, че ще си легне с първия срещнат в дискотеката“, разкриват запознати. Мара Отварачката добре знаела, че след тези заплахи ще последват шамари, но въпреки това не спирала да го дразни.

Нещо повече – според нейни комшии нерядко самата тя му скачала на бой. „Тя посяга на Миро. Преди удряше и Християн Гущеров. Може да е 40 кила, но е с лют характер и изкарва от равновесие мъжете си. Само на първия си съпруг не е посягала, но пък той не спираше да й слага рога и накрая я заряза. Мария е нетърпима. Миро понякога не се прибира с дни в къщата, където живеят – уж отсъствал по бизнес” – издават съседи на пред „Уикенд“, цитиран от Хотарена.бг.

Към момента Мария и Миро отново живеят заедно, а съседите им вече залагат след колко дни ще се разделят.

#Мара Отварачката #Миро Дзвера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници