Алена: 2024 ще е трудна за България, но 2 зодии ще имат късмет

Алена: 2024 ще е трудна за България, но 2 зодии ще имат късмет
A A+ A++ A

Дни преди да настъпи новата 2024-а Светлана Тилкова-Алена направи прогноза за идната година.

Трудна година, но трудностите ще ни направят по-силни, споделя астроложката:

"Изпитанията, свързани с природата, са неизбежни. Сами си рушим, и земята се отваря, и земетресения има. Пожарите ще са обичайни, защото има хора, които ги палят умишено. Нептун властва в Риби до 2025 г. - ще има повече наводнения, всепомитащи водни стихии по цялата планета. В края на март 2025 настъпва времето на 14-годишната суша - Нептун влиза в Овен."


Месеците, през които в България се очакват порои и наводнения, са януари, февруари, март, април и май.

2024 ще бъде година на кармична разплата. Тя се комбинира с Годината на зеления дървен дракон според Източния хороскоп. Това означава, че Драконът ще омекотява действията на Сатурн, когото наричат планетата на злото или планетата на разплатата.

През идната година ще има няколко периода, които не са подходящи за започване на нова работа, сключване на брак, покупка на жилище, подписване на договори и други големи промени.

2024 ще е първа за много деца, които се очкава да се родят тогава. Много родители се допитват до Алена, когато трябва да изберат дата за секцио.

"Щастлива съм, че в последните 8 години много майки и татковци искат дата за секцио и ако е изчислена от астролог, лекарите се съобразяват с това", коментира тя в "Малки разговори".

Децата, родени през 2024 г., в зодии Козирог и Водолей, идват с много късмет. Цифрата 24, на която завършва годината обаче, предвещава много добри неща за всички новородени.

#Алена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници