Алена: Наводнения заливат България до март догодина!

Алена: Наводнения заливат България до март догодина!
A A+ A++ A

До март 2025 г. още много наводнения ще залеят и България, и света, защото са очаквани. Кога ще се случват, е невъзможно да се каже, казва топастроложката Светлана Тилкова-Алена. Природата изисква от хората да осъзнаят защо ги наказва и какво трябва да променят в себе си, в поведението си, след като потопът и човешките жертви по Южното Черноморие бяха по време на ретрограден Меркурий и ретрограден Нептун, коментира още тя. „Трета поредна година пиша, че Нептун – повелителят на водната стихия, е в Риби до март 2025 г., което означава, че големи засухи ще се редуват с водни потопи, помитащи всичко по пътя си. На предупрежденията ми никой не обръща внимание. Нито правителство, което и да е то, нито стопани и собственици на имоти, къщи, дребен и едър добитък. Мнозина ще се скандализират от думите ми, но ще кажа – стихията изми омразата, надвиснала като черен отровен, но невидим облак над този район на България, превърнал се в широка магистрала за мигранти, според мен заради нарочното безхаберие на държавата и безвластието на властта.

За съжаление, наказанието е за народа, но и виновниците, организирали мигрантските канали, няма да останат ненаказани ако не от закона, от кармата“, допълва Алена.

Тя алармира, че в момента се намираме под влиянието на куп ретроградни планети, пише Ретро. „Юпитер е ретрограден в Телец – изявен е стремежът към власт и пари. Сатурн е ретрограден в Риби. Планетата ни казва – спрете да се оплаквате. Осъзнайте, че притежавате сила, чрез която сте способни да преодолявате всякакви трудности. Колкото повече се оплаквате, толкова по-инертни и зависими от хора и ситуации ставате. Уран е ретрограден в Телец. Назрява, но дали ще настъпи мигът за коренна промяна. Тя е много трудна за всички, дори непосилна на пръв поглед, защото изисква да се потиснат себичността, егоизмът, материализмът и да се даде шанс на духовното развитие. Нептун е ретрограден в Риби. Наказва непочтеността в своята година, заедно с влиянието на Заека от Източния зодиак. Само кармата знае кога ще се стовари наказанието върху „заслужилите“. Плутон е ретрограден в Козирог, планетата може да разруши цялата хармония и умереност в отношенията, тактът и търпението в живота на хората, които с години са ги градили.

Тази разруха ще даде отговор дали всичко сътворено и прието за естествено няма да се окаже измамно. Ще помогне да излезем от дълбоката заблуда, да прогледнем за истините и да продължим напред с нови знания и осъзнати потребности за себе си. Не допуска непочтеност. Хирон е ретрограден в Овен и засилва амбициите, но пречупени и през трудно овладявана агресия. Ако партийните лидери, депутатите и правителството продължат по начина, по който вървят досега, ще продължат да газят всичко по пътя си за лично благо, ще съсипват държавата и народа, заради което първо народът ще плати висока цена“, обяснява топастроложката.


#Алена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници