Коледен маратон: Филмите, които трябва да гледате

Коледен маратон: Филмите, които трябва да гледате
A A+ A++ A

Снастъпването на най-светлите празници, няма по-добро време от това да се насладите на филмов маратон с любимите си коледни филми. Независимо дали сте фен на класическите филми, или предпочитате по-новите продукции, коледният филмов маратон е перфектният начин да се забавлявате и да се насладите на магията на коледните празници.

В тази статия ще ви представим някои от най-популярните коледни филми, които трябва да гледате.

Един от най-известните коледни филми е "Сам вкъщи" (Home Alone) от 1990 година. Този комедиен филм разказва за малкия Кевин, който е оставен сам вкъщи по време на коледната ваканция. Той трябва да се справи с двама грабители, които искат да оберат неговия дом. "Сам вкъщи" е истинска коледна класика, която ще ви накара да се смеете и да се забавлявате.

Друг класически коледен филм, който не може да липсва от вашия филмов маратон, е "Чудото на 34-та улица" (Miracle on 34th Street) от 1947 година. "Чудото на 34-та улица" е американски рождественски филм от 1947 година. Историята следва Крис Крингъл, който се появява в магазин на 34-та улица в Ню Йорк и започва да твърди, че е истинският Дядо Коледа. Той се бори да възстанови вярата в Коледа и да докаже, че Дядо Коледа съществува на съдебен процес. Филмът разглежда теми като вяра, съпричастност и семейство, като превръща Крис Крингъл в символ на доброто и вярата в чудесата. "Чудото на 34-та улица" е станал класика на рождественските филми и е получил няколко награди, включително Оскар за най-добър сценарий.

"Гринч" е анимационен филм, базиран на книгата на Д-р Сюзън, който разказва историята на зеленото същество Гринч, което живее в изолация на върха на планината и мрази Коледа. Гринч решава да открадне Коледа от градчето Крумпит, като се преоблича като Дядо Коледа и отмъква всички подаръци и украси. Въпреки плановете му, Гринч се сблъсква с доброто сърце на малката Синди Лу Ху, която му помага да открие истинското значение на Коледа и да промени своя живот. Филмът пресъздава духа на Коледа и преподава важни уроци за съпричастност, семейство и прегръдки.

#филми

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници