Костадинов: Кабинетът дава почти 8 млн. лв. за борба срещу антиеврейските, но не и срещу антиарабските настроения

Костадинов: Кабинетът дава почти 8 млн. лв. за борба срещу антиеврейските, но не и срещу антиарабските настроения
A A+ A++ A

Знаете ли, че правителството на България задели 7 778 000 лв. за изпълнение на стратегия за борба с антисемитизма? Тези пари ще се изхарчат до 2027 г., иначе казано по 2 млн лв на година ще бъдат заделени за борба с нещо, което в България не съществува. Защото:

1. В България има нищожен брой евреи, едва няколкостотин. Те са традиционно напълно интегрирани в българската нация и практически всички от тях, без изключение, произлизат от смесени бракове с българи. Така че на практика те са наши сънародници.

2. Освен евреите другите семити в България са арабите, които са малко повече, но и те са напълно интегрирани в българското общество и нация. При тях също смесените бракове са правило и особено вторите и третите поколения са неразличими от българите.

3. Прави впечатление обаче, че стратегията предвижда борба само срещу антиеврейските, но не и срещу антиарабските настроения, което е интересно, предвид факта, че и двете общности са семитски, а това е стратегия срещу антисемитизма все пак.

Антисемитизмът е исторически феномен, присъщ за почти цяла Европа, но не и за България. Вместо тези пари да бъдат похарчени за българските деца, те ще бъдат буквално хвърлени в морето, само и само марионетното правителство на ППДБ-ДПС-ГЕРБ да се докаже пред своите господари. А те станаха толкова много, че вече и на мен ми е трудно да изброя чуждите държави, на които се кланят уж "българските" управници.", написа лидерът на Възраждане Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

#Костадин Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници