"Възраждане" се регистрира за вота, кани се за победа

"Възраждане" се регистрира за вота, кани се за победа
A A+ A++ A

"Възраждане" се регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в изборите "две в едно" – предсрочни парламентарни и за членове на Европейския парламент (ЕП). Както е известно, изборите са на 9 юни.

"Възраждане" тръгва за победа на парламентарните избори, в случая и за победа на изборите за ЕП, каза Петър Петров от "Възраждане".

Според него подкрепата за партията расте. Следваме нашите идеи, така че разчитаме най-накрая българският избирател да ни даде своето доверие и да сме първа политическа сила в България, посочи още той. Д По думите му целите, които ще бъдат заявени и в двете паралелни предизборни кампании, също ще бъдат изпълнени.

На въпрос за отказа на зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов да бъде служебен министър на външните работи, Петров коментира:

"Въпросът би трябвало да бъде как виждаме този казус в правителството на ГЕРБ със следващия кандидат на ГЕРБ“. Просто очакваме кой ще е следващият кандидат на ГЕРБ, който да заеме поста външен министър, защото дори на малките деца стана ясно, че това правителство не е служебно, а партиен кабинет и именно заради това сме внесли вот на недоверие към него", заяви още той.

#Костадин Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите