Селин Дион гасне, вече не може да контролира мускулите си

Селин Дион гасне, вече не може да контролира мускулите си
A A+ A++ A

Живата музикална легенда с един от най-разпознаваемите гласове Селин Дион вече няма „контрол над мускулите си“, разкри по-голямата ѝ сестра Клодет, цитирана от Daily Mail.

Година след като изпълнителката беше принудена да отмени световното си турне заради диагнозата "синдром на скованата личност", Клодет разкри, че Селин все още не е готова да се върне на сцената, тъй като болестта ѝ прогресира, но го иска повече от всичко на света.

„Тя вече няма контрол върху мускулите си, но твърдо е решила един ден да се върне на сцената, това е голямата ѝ мечта в момента“, обясни Клодет за състоянието на гласовитата си сестра. „Тя работи усилено, но няма контрол върху мускулите си. Това, което ме съсипва, е, че тя винаги е била дисциплинирана “, каза още Клодет.

Хората, които страдат от синдрома на скованата личност (SPS), като Селин Дион, могат буквално да се превърнат в „човешки статуи“, като болестта им пречи да се движат или да говорят. Рядко срещаният синдром също може да доведе до спазми, които са толкова силни и интензивни, че могат да доведат до счупване на кости, пише "Телеграф".

#Селин Дион

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници