Истерия! Нашенци се записват масово на кастинг за порно актьори, Диана Габровска е в журито

Истерия! Нашенци се записват масово на кастинг за порно актьори, Диана Габровска е в журито
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, iNews.bg

Превърналата се в порно сензация Диана Габровска проправи път към славата и парите и за други нашенци. Припомняме, че разкрепостената тупалка стана първата българка, която проби с името си в розовата индустрия. Тя си знае какви жертви и колко нерви й е струвало всичко това. Сега обаче, за следващите нашенци, се оказа, че ще бъде по лесно. По утъпкана пъртина винаги се върви с по-малко усилия...

Идната неделя в Атина ще се състои кастинг за порно актьори и актриси. Габровска разкри пред медията ни, че доста българи са се записали и предстои да се види ще бъдат ли одобрени. Всъщност, именно MILF-звездата ще е председател на журито, а гласът и ще се зачита два пъти. Сам по себе си този факт доказва колко бързо тя е завоювала доверието на компанията Sugarbabes.

Филмите за възрастни, които засне Диана, са сред най-гледаните не само за гръцкия продуцент, а и като цяло в Европа. Разнообразните секс-сцени, в които тя се впусна без задръжки със сигурност са допринесли за това.

Сега палавницата лично ще оценява даденостите на кандидатите да й станат колеги и колежки. Успехът й в порното е видим, но дали окото й е "набито" и зад камера, скоро ще се разбере.

Откакто се захвана професионално с порно една от най-популярните българки залага и на честа промяна на външния вид. В момента тя е намерила "ваксата", защото в новото си амплоа на блондинка се чувства страхотно, а феновете й са в екстаз.

Диана Габровска очаква мечтаещите да подпишат договори и да снимат в розовата индустрия българи все повече да се увеличават и така консервативното ни общество да погледне с две очи на това като на нормална работа. Защото всички досега затварят едното, а с другото тайно гледат порно филми, а после публично анатемосват.

#Диана Габровска #Атина #порно #порно актриси #порно звезда #порноактьор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници