Добре дошли в сезона на Стрелеца: Готови ли сте за подаръците на Юпитер?

Добре дошли в сезона на Стрелеца: Готови ли сте за подаръците на Юпитер?

pixabay

A A+ A++ A

Това е едно от малкото времена в годината, когато можем да приемем даровете на Юпитер!

С наближаването на края на ноември Слънцето напуска интензивните дълбини на Скорпион и се премества в енергичен Стрелец на 22 ноември. В сезона на Стрелеца Юпитер ни обсипва с благословии носейки така необходимото облекчение в края на 2023.

В края на годината душата ни има нужда от почивка от тежката енергия и Стрелецът е готов да повиши енергийните ни вибрации и да ни помогне да преоткрием магията на жизнената сила. С вибрациите му можем да гледаме на света със същото удивление, с което сме го гледали като деца, наслаждавайки се на красотата около нас.

Този космически преход бележи началото на сезона на Стрелеца, време, което носи свежа, освобождаваща енергия, разчиствайки пътя за нови планове. Енергиите се променят. Стрелец е космическият бутон за нулиране, който ви позволява да започнете отначало.

Стрелецът, последният огнен знак на Зодиака, има уникална способност да трансформира енергията. Това е космическо разглобяване, разрушаване на стари физически структури, системи и дори нашите предубеждения за отваряне на вратите към новогодишния сезон на Козирога. През този сезон сме поканени да се освободим от привързаностите си към материалния свят и да прегърнем духовното царство.

В сезона на Стрелеца има дори възможност за окончателно и неотменимо прекъсване на връзките, „изгаряне на мостове“ - ако имате нужда от това. Стрелецът е този, който без съжаление може внезапно да се откаже от всичко и да се отдалечи безопасно.

В същото време Стрелец е знак, управляван от благосклонната планета Юпитер, която се стреми да разшири своите владения – към експанзия.

Докато много хора се придържат към мъдрата философия „По-малкото е повече“, Стрелецът е по-близо до мотото на Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече “. Тази зодия няма чувство за мярка в нищо, иска да види, изпита, вкуси, докосне всичко.

За Стрелците са характерни професии, които изискват проницателност, интелигентност и въображение. Тъй като по принцип Стрелците са много амбициозни, те избират професии, които са престижни и уважавани в обществото. Те са добри учители, адвокати, адвокати и съдии. Заемат високи военни и държавни длъжности. Има много от тях сред учени, големи предприемачи и пътешественици изследователи.

Ключови теми в сезона на Стрелеца

Стрелецът сам решава съдбата си. След като този знак насочи стрелата си към определена цел, можете да сте сигурни, че той ще достигне целта. Сега е моментът да решите към какво искате да се стремите през 2024 г.

Стрелецът обича да поема рискове. Вероятно сте чували тази фраза и преди: „Който не поема рискове, не пие шампанско“. Това никога не е било по-вярно от сега!

Стрелецът знае кога да си тръгне. Въпреки че смелостта е ключова тема този сезон, също така е важно да разберете кога трябва да спрете, да кажете „не“ и да обърнете гръб на неща, които нямат бъдеще.

Стрелецът е мистичен зодиакален знак. Обича гаданията, предсказанията, Стрелецът обича астрологията и тайните науки. Интуицията на Стрелеца е много близка до ясновидството. В това му помага двойственото съдържание на знака – съчетаването на човешки и животински начала.

Стрелецът обича предизвикателствата и трудния път. Много неща могат да сполучат, благодарение на късмета, но Стрелецът винаги е фокусиран върху най-добрия резултат и не винаги иска да поеме по лесния път.

Стрелецът обича да се забавлява – отдайте се на радостите от живота през този сезон и не забравяйте, че вашият оптимизъм, а не нищо друго, води до още по-голям късмет, изобилие и просперитет!

Приемете достойно подаръците на Юпитер!

#стрелец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници