Преслава си навлече гнева на сръбските медии

Преслава си навлече гнева на сръбските медии
A A+ A++ A

Голямата ни фолк певица Преслава си навлече гнева на сръбските медии. Те твърдят, че родната ни звезда е окрала тяхната звезда Александра Прийович.

Сръбските медии излязоха със заглавие: “Българка направи кавър на хита на Прия!" Преслава “свали” клипа на Александра”, като под “Свали” те намекват, че той е идентичен с оригинала, , пише blitz.bg.

Преслава изненада всички с нова колаборация с Торино и Пашата. Те представиха песента "Ако ти върна", която е кавър на хита “MARS” на сръбската певица.

“Българската певица Преслава Колева Иванова направи кавър на песента на Александра Прийович “MARS”. Преслава изпя хита на Прия от миналата година, но това не е всичко. Българката дори записа идентично видео.

Единственото, което се различава от песента на Александра, е текстът и заглавието, затова Преслава нарече парчето си „Ако ти върна“. Тя изпя този хит с мъжкия дует “Торино и Пашата”. Не е известно обаче дали Преслава е платила на Прийович за правата да изпълни тази песен”.

Преслава често коментира снимки на колежката си в Инстаграм, с което ясно показва колко много я харесва. Източници на "Блиц" издадоха, че тайничко се надява да запише с нея дует.

#Преслава

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници