Драма! Николета прецакана от Боби М., няма да ражда в ефир

Драма! Николета прецакана от Боби М., няма да ражда в ефир
A A+ A++ A

Най-успешната ни плеймейтка Николета Лозанова няма да ражда в ефир, каквито бяха предварителните планове на моделката и възлюбения й - футболиста Николай Михайлов.

Двамата дадоха предложение за риалити формат до Би Ти Ви, в което да разказват за ежедневието си, какво обичат да правят, как се забавляват, как протича бременността на Николета и... дори нейното раждане.

От самата телевизия също потвърдиха, че се обсъжда подобен казус. Той обаче засега е стопиран, тъй като се "сблъсква" със събитията около свекъра на Николета - Боби Михайлов, и обществения протест спрямо него и дейността му като шеф на БФС.

"Цяла България застана срещу този човек, няма смисъл да чистим имиджа на семейството му, като пускаме това шоу", разказват за преговорите източници от Би Ти Ви.

Е, в крайна сметка не само слабите резултати на националния отбор по футбол, но и кървавият протест накараха след 10 дни ексвратаря на националния отбор - Боби Михайлов, да подаде оставка. Това обаче не успокои хората. Депозираната оставка, която тепърва трябва да се гласува на следващ конгрес, и постоянните скандали около нея доведоха до отказ телевизионните шефове да потвърдят исканията на Ники и Николета.

Въпреки това синът на шефа на БФС и най-успешната ни инфлуенсърка не се отказват от идеята си да се показват в ефир като успешното американско семейство на Ким Кардашиян.

Идеята им бе шоуто да се излъчва в пролетния тв сезон, а за него НиЛо да прибере твърде висок хонорар от 250 000 лева. В рамките на предстоящото предаване двамата щели да обзавеждат нов дом за порасналото си семейство, ще показват как купуват детски креватчета, гардеробчета и дрънкалки. Основният акцент обаче ще пада върху вълненията на бъдещата майка във връзка с идването на нейното дългоочаквано бебе.

Лозанова никога не е крила, че иска второ дете след дъщеря си Никол от вече бившия си съпруг Валери Божинов. Момичето се роди преди 11 години. Оттогава майка му се надява на още едно бебе. Въпросът стана особено актуален, след като Николета се раздели с Божинов и заживя с Ники Михайлов. Вратарят все още няма деца и най-вероятно иска да стане баща повече и от нея.

"Не ми е чужда идеята да имам още едно дете", сподели в интервю за вестника Николета преди месеци.

Благата вест, че вече е бременна, сподели самата тя в инстаграм профила си. Според близки до нея НиЛо трябва да роди след Нова година и бебето е от мъжки пол.

"Аз ще помагам на семейството само ако ме повикат, иначе те сами ще си гледат бебето", увери ни майката на Николета - бизнесменката от Пловдив Еридина Лозанова.

Двете с НиЛо се чуват всеки ден, а сестрата на плеймейтката – Велина, също се вълнува от мисълта, че ще става леля, пише "България днес".

Идеята плеймейтката да показва живота си извън прожекторите я вълнува отдавна. Преди година Ни Ло дори пусна книгата си - "Професия икона", в която описваше целия си живот и как е станала инфлуенсър номер едно у нас.

"В нея разказвам как от една жена без самочувствие и увереност стигнах до такава с хиляди последователи и световна слава", сподели тогава Лозанова.

В книгата си тя разказа и за Ники Михайлов. По-точно Николета си спомня за един определен 14 февруари в училище, когато всички там са с гаджетата си, а Ники е на лагер с "Левски" в чужбина. Това обаче далеч не означава, че той не се е сетил да направи деня й хубав.

"Вече бяхме гадже. В час по география се почука на вратата и ме извикаха. Видях куриер с огромна кошница и 101 рози в нея, имаше и подарък - колие с ключе. А на картичката пишеше: "Давам ти ключа от сърцето си, ти реши дали да го отключиш." Жестът на Николай ме беше оставил без думи."

Друг много важен момент в живота на моделката е този, в който се появява на малкия екран като водеща на едно от най-гледаните предавания по това време. Може би точно този момент тя определя като етапа, в който е започнала да се занимава с инфлуенсърство.

"Докато бях телевизионно лице, ме помолиха да се снимам в реклама за марка дамски дрехи. Но клиентите нямаха възможност да ми платят за публикуването на цялата фотосесия и се съгласих да получа пари за един пост в мрежите. Това беше първият ми подобен ангажимент, но не искам да го определям като момента, в който се превърнах в инфлуенсър. Тогава започнах с хонорар от 500 лева. След това тази цена постепенно се вдигаше, а днес сумата за един пост в моя профил е в пъти по-висока", обяснява още плеймейтката.

Към този момент тя е една от най-следваните известни личности в инстаграм и това й дава право да кандидатства за риалити шоу в телевизия, според думите на самата Николета.

#Николета Лозанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници