Отварачката била шута на Дзвера: Потънал в дългове и свършил парите

Отварачката била шута на Дзвера:  Потънал в дългове и свършил парите

Инстаграм

A A+ A++ A

Фолк звездата Мария за пореден път се е разделила още преди месец с третия си съпруг Мирослав Соколов, по-известен със страховитото си прозвище Миро Дзвера, след като се оказа, че той е свършил парите и е потънал в тежки дългове, пише "Уикенд”. Певицата си е тръгнала от жилището, което двамата обитават, след жесток скандал, който този път, за щастие, е завършил без физическа саморазправа.

Последният удар за проблемната двойка дошъл, след като върху Соколов се стоварили сериозни бизнес несгоди. Миро Дзвера имал да връща над 1 милион лева, а за капак сметките му са блокирани и НАП го е погнала за данъчни измами и невнесено ДДС. Свикнала да живее луксозно, Мара Отварачката останала много разочарована, че занапред няма как да поддържа луксозния стандарт на живот, на който е свикнала, и напуснала "любовта на живота си”.

Променливото положение при фолк певицата Мария не е само по отношение на последния ѝ съпруг, а явно с почти всички хора в живота ѝ, особено с мъжете. Миньончето се е изпокарало не само с Дзвера, но и с първия си съпруг Димитър Андонов, с когото беше в добри отношения последните години, пише още изданието.

Фолк певицата с най-много бракове сама загатна, че е в силно обтегнати отношения с Митко, като в последното си интервю заяви, че би искала дъщеря ѝ Марая да прекарва повече време с баща си. Тя не издаде повече, но репортер на вестника научи, че преди малко повече от година тя се е изпокарала с благоевградския бизнесмен и втората му съпруга Никол. Не е ясна причината за раздора в отношенията им, но проверка показва, че Мария и Марая вече не се следват в социалните мрежи с Митко и Никол, чиито снимки преди харесваха и коментираха със сърца и целувки.

Първородната щерка не беше поканена и на рождените дни на Ивайло и Кая, които са ѝ брат и сестра от страна на татко ѝ. Първият мъж на Мария - Димитър Андонов, е известен като син на бивш зам.-кмет на Благоевград. Милионерът предложи брак на любимата си през 2006 г., а години по-късно тя го дари с дъщеричка - Марая. Навръх една Нова година миньончето най-изненадващо призна, че има нов мъж до себе си и той е не кой да е, а Християн Гущеров - наследникът на Добромир Гущеров. Мария се изпокара с Митко и по интервюта тръбеше, че той не се интересува и грижи за Марая, която приемаше Гущеров като свой баща. Идилията ѝ с Християн не продължи дълго и двамата се разведоха. Тогава красавицата затопли отношения с Димитър Андонов, който развърза кесията си и плати няколко училищни такси на дъщеря си, които са в размер на 50 бона годишно.

Марая, която вече е истинска красавица, не общува с баща си и е на страната на майка си. Най-вероятно родителите ѝ са се сдърпали за пари.

#Мара Отварачката #Миро Дзвера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници