Софка бясна на Лоренцо! Предупреди го за последен път!

Софка бясна на Лоренцо! Предупреди го за последен път!

Стоп кадър/Инстаграм

A A+ A++ A

"Тежко и горко му на Лоренцо, ако сгафи отново!". Така се зарича Софи Маринова, щом научава за поредната изцепка на наследника си, твърдят близки до култовата певица. Синът на ромската перла бе арестуван за притежание на дрога - кокаин и канабис. Това не е първият път, в който младият левент се издънва и попада в ареста.

От година е публична тайна, че Лоренцо има проблеми със закона. И на няколко пъти е хващан от ченгетата - веднъж дори за превозване на мигранти. А след това лежи в кауша, докато майка му не плати гаранцията. Софка дърпа яко конско на Лоренцо след поредния път, в които стъпва накриво и гази закона. Колкото и синът, на хитовата певицата да се оправдавал, че всичко е постановка, този път майка му вече вяра му няма. Ромската перла била бясна, че наследникът й постоянно я злепоставя и петни фамилното име. На Маринова й идва до гуша постоянно да оправя кашите, в които отрочето й се забърква, пише България Днес.

Затова го предупреждава напълно сериозно - или спираш с глупостите, или спирам кранчето. Софка вече е взела мерки и отряза сериозно единствения си наследник. Взима му ключовете от колата, както и реже жестоко джобните му. Дали Лоренцо ще послуша майка си този път и е приел думите й на сериозно, ще разберем в близкото бъдеще. Но Софка била категорична, че няма да търпи повече своеволията на единствения си син, който от години й създава проблеми.

"Софчето знае да действа с Лоренцо. Едва ли ще сгафи отново", коментират близки до Маринова. В интернет пък жестоко се присмяха на Лоренцо. Наследникът на Софка трябваше да се ожени за приятелката си Мария през миналата седмица, но сватбата бе отложена заради кончината на таткото на Софи Маринова. "Вместо сватба - арест", гъбаркат се зевзеци в социалната мрежа с поредната издънка на Лоренцо.


#Лоренцо #Софи Маринова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »