Нойзи се натряскал след пореден скандал с Мария Игнатова и се качил пиян зад волана?

Нойзи се натряскал след пореден скандал с Мария Игнатова и се качил пиян зад волана?

Феъйсбук/Мария Игнатова (архив)

A A+ A++ A

Ивайло Цветков - Нойзи направи непростима грешка, шофирайки пиян автомобила си по късни доби, докато съпругата му Мария Игнатова спи у дома, без изобщо да предполага какви ситуации се разиграват на пътя с любимия ѝ.

Дни след случилото се Нойзи призна грешката си, поиска прошка и обясни, че любимата му Мария няма нищо общо с това, което е допуснал. Както обикновено се случва обаче и както се казва, крушката винаги има опашка.

Твърди се, че Нойзи е бил пиян и е взел безразсъдното решение да седне в това състояние зад волана на луксозния си автомобил, след като е имал сериозна кавга с тв водещата. Караниците между двамата в последно време зачестили и това изкарало извън равновесие Нойзи, пише "Уикенд".

Според тиражираната версия, Мария не била доволна от факта, че мъжът ѝ не печели достатъчно добре и на практика тя била тази, която издържа основно семейството.

На всичкото отгоре Нойзи живеел в бащиния дом на Мария, където още живее и майка ѝ, което явно допълнително го комплексирало, тъй като при тази ситуация се води и заврян зет. Това довело до по-честите му избухвания, след които Мария изпадала в депресия или честа смяна на настроенията, пише още изданието.

В нощта, когато Нойзи бил хванат да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта, той бил съсипан от поредния скандал с Мария, при който, ако се вярва на слуховете, тя го нарекла дори "паразит".


#ивайло Цветков-нойзи #Мария Игнатова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници