Ценоразпис: Виктория Капитонова се продава за 3 бона, може и за 500лв

Ценоразпис: Виктория Капитонова се продава за 3 бона, може и за 500лв

стоп кадър

A A+ A++ A

През 2017 година ентусиаст плати 2,6 млн. долара на благотворителен търг в САЩ и спечели правото да обядва с Уорън Бъфет в компанията на още 7 човека. Сега Виктория Капитонова явно е тръгнала по стъпките на милиардера и също предлага брънч с нея. Цената за хапване в компанията ѝ е 499 лева на човек, като групата може да бъде от петима души. Инфлуенсърката предлага на почитателите си обяд, вечеря и дори цял ден срещу съответното заплащане.

Най-висока е цената за цяло денонощие с победителката в "Hell's Kitchen" и "Ергенът" - 3000 лв., в които са включени отсядане в луксозен хотел, СПА, разговори за инфлуенсърство, храна. Тук обаче само един щастливец ще може да се наслаждава на компанията на рускинята, за разлика от обяда, пише HotNews.

3000 лв. за едно денонощие с Виктория Капитонова - 2



Амбициозната красавица наскоро се върна от ваканция в Дубай и явно си починала добре, защото е заредена с още много предложения за последователите си. По-бедните от тях, които няма как да дадат 3 бона за 24 часа с идолката си, могат да се възползват от консултация при нея пак срещу 500 лева, колкото излиза и брънча.

Вечерята обаче е доста по-скъпа и удря 1500 лева, а шестмесечното удоволствие Капитонова да ви е ментор, каквото и да значи това, се продава срещу 10 000 лв.

#Виктория Капитонова #Капитонова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници