„Газпром“ готов да спонсорира „Левски“, не ЦСКА

„Газпром“ готов да спонсорира „Левски“, не ЦСКА
Новината съобщи председателят на Управителния съвет на „Газпром“ Алексей Милер при посещението си в София в четвъртък. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Руският гигант „Газпром“ е готов да спонсорира български футболен отбор, но това не е ЦСКА, както се говореше досега, а „Левски“.

Новината съобщи председателят на Управителния съвет на „Газпром“ Алексей Милер при посещението си в София в четвъртък, предаде БГНЕС.

Алексей Милер подписа окончателно инвестиционното решение за строителството на газопровода „Южен поток“ заедно с българския премиер Бойко Борисов.

„Аз съм голям привърженик на футбола и ще обсъдим с нашите български колеги възможността да финансираме футболен клуб „Левски“. Това е напълно обективна възможност, ако ще присъстваме мащабно на българския пазар и нашето сътрудничество се увеличава“, заяви Алексей Милер.

Досега в българските медии се говореше, че от „Газпром“ са готови да вложат пари в отбора на ЦСКА, но наскоро Бойко Борисов уточни, че компанията има желание да финансира само отбори със сини екипи.

#премиер на България #Бойко Борисов #футбол #„Южен поток“ #Алексей Милер #„Левски“ #ЦСКА #„Газпром“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници