Известен роден бизнесмен изневерявал на бременната си жена с млада красавица

Известен роден бизнесмен изневерявал на бременната си жена с млада красавица

стоп кадър

A A+ A++ A

В собственото си риалити предаване, което се излъчва само в YouTube и в което Даниел Бачорски се изживява като Ким Кардашиян в мъжки български вариант, стана ясна истината за любовните връзки на известния бизнесмен. В "Златната ябълка" Даниел ни сблъсква с двете най-любими негови жени, от които има деца - първата му приятелка Емилия Лозанова, от която той има дъщеря - Емели, и по-младата Атанасия, с която в момента са женени и имат син. Децата са приблизително на една възраст.

Точната причина за раздялата на брат Бачорски с Емилия се пазеше в огромна тайна до този момент и картите най-сетне паднаха. Оказва се, че той е комуникирал с Атанасия години преди Емилия да забременее, но чак когато тя е в осмия си месец той започва бурна любовна връзка с по-младата красавица от Родопите. Комуникацията им започва, когато Атанасия е на 16 години.

Емилия усеща, че има някакъв проблем, но Даниел успява да я заблуди до появата на дъщеря им Емели. Бачорски дори кани любовницата си тогава - Атанасия да участва в негово ревю, докато Емилия стои в публиката с него. Интригата е толкова голяма, че истината лъсва чак на един от рождените дни на Емилия, който по случайност е на Атанасов ден, когато Даниел изчезва и го няма цял ден, а накрая се оказва, че е прекарал времето с Атанасия в Пловдив по случай нейния личен празник.

Когато разбира, Емилия осъзнава, че повече не може да търпи това отношение и приключва връзката си с Даниел Бачорски. Изнася се за няколко часа, а 2 дни по-късно разбира, че Атанасия вече се е нанесла в семейното им гнездо с колоритния бизнесмен.

Към този момент двете жени поддържат нормални отношения заради децата си.


#бизнесмен #бизнесмени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници