СНИМКИ Емануела взриви с признания за Елвиса: Деградиращ, неблагодарен, с психични отклонения наглец!

СНИМКИ Емануела взриви с признания за Елвиса: Деградиращ, неблагодарен, с психични отклонения наглец!

instagram

A A+ A++ A

Фолк певицата Емануела разби своя бивш любим Мартин Николов – Елвиса с жестоки думи, които каза пред хилядите си фенове.

В поредица сторита в Инстаграм тя избухна с тежки признания за своя съвместен живот с участника от “Игри на волята”.

Сексапилната певица, с която бизнесменът се появи във “Вип Брадър”, написа серия от признания за живота си с него без капка свян.

„Виждам всички симптоми за сериозни “психични отклонения” в един, който се превърна в най-мразения, гледайки тези Игри отстрани!”, написа тя.

„От участието му в “Игри на волята” разбрах, че се е представил и за милионер, управляващ ресторанти. Той не работи, не прави нищо по цял ден, работата му е деградация в алкохол през ден с компания от други неща и абстиненции! Лъжеше дори родителите си, че не е с мен, за да му дадат някой лев, да си оправи сметките! И когато аз кажех, че сме заедно, той им казваше, че съм луда”, продължава певицата.

„Това трябва да е мъж на 40 г, но защо е с поведение на хлапе на 18 г. с две деца, без семейство и без работа?! От малък си мечтае да е известен, това е единствената му мисия в живота, но поне да имаше за какво, а той освен злоба и агресия е и лош пример, ужасно предупреждение за това в какво общество живеем!

Налични са всички симптоми на параноидна шизофрения – заболяване, при което хората притежават такъв бърз и болен ум, както и не приемане на друго мнение и бягат от реалността. Истината е, че ако беше добър човек, можеше да бъде много успял, а не деградиращ, безполезен, обикалящ кръчмите през ден в алкохолни запои!

Радвам, че съм далече от това, и се моля синовете ми, а и вашите такива, да не приличат и подражават на подобни болни, хора с комплекси и без едно постижение в живота, освен да са гаджета на известни жени! Този човек, не изпитва срам, той е нагъл и неблагодарен!

Говори за “чест”, “мъжество”… А, къде са тези качества в този индивид?”, завършва своята изповед Емануела.

Тя категорично съжалява, че нейното име се свързва с такъв човек. Преди дни тя сподели, че двамата се познават от 16-годишни, като са стартирали като приятели, а след това отношенията им прераснали в романтична връзка .„Като цяло и в реалния живот е такъв избухлив характер, това е нещото, което аз не приех“, коментира тогава певицата.

#Емануела

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници