Иво Танев се връща на екран?

Иво Танев се връща на екран?

ФБ/Иво Танев

A A+ A++ A

"Имам много добре направен и сериозен проект за телевизионно предаване на тема "Пътна безопасност", но търся финансиране. На всички телевизии, на които го предлагам, много им харесва, казват, че всички ние имаме нужда от него, но все изчаквам. Вече втора година е това, надявам се, да се променят нещата."

Това казва бившият телевизионен водещ Иво Танев, който в момента се занимава с много неща, за които пише в собствения си сайт.

"Идеята е да се показват пострадали от катастрофи хора, които са ги причинили, а и техническата част ще е много силна. Аз самият съм виждал тежки катастрофи пред очите си. Една от тях бе разтърсваща за мен - повреден камион как премаза коли. Мисля, че ще е много полезно подобно предаване, предвид катастрофите, чиято бройка се увеличава с всеки изминал ден", казва Танев.

Самият той е работил като таксиметров шофьор и има познания в тази област.

"Една от най-големите грешки в живота ми беше, че не послушах Стефан Данаилов да оставя операта и да стана артист".

Срещата между него и гениалния актьор се случила, докато водещият на "Треска за злато" карал такси. "Бях го взел под аренда и обикалях столицата. Сигурно само аз пусках арии и пеех с тях. Една вечер Стефан Данаилов седна отзад, говорихме. После ме покани у тях да пием по едно. И у тях с Мария беше много уютно. Няколко пъти го возих и все ми повтаряше, че трябва да спра с пеенето и да отида във ВИТИЗ. Съжалявам, че не го послушах", споделя с днешна дата Танев.

През годините той е работил какво ли не, за да изхранва семейството си. Бил е хамалин, строител, бетонджия, на трудовата борса. Повече от години свирел на китара в столичен подлез. "Тогава с горчивина забелязах, че "верните" ми приятели, като минаваха покрай мен, се правеха, че не ме познават, а после като влязох в телевизията, същите тези хора изведнъж ми станаха много близки", констатира Танев.


#Иво Танев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници