Гришо с един от 200-та часовника в света - символ на честна игра и елегантност (СНИМКИ)

Гришо с един от 200-та часовника в света - символ на честна игра и елегантност (СНИМКИ)

Стоп кадър/TennisTV

A A+ A++ A

С усмивка, макар и уморен, Гришо понесе удара на първа фенска вълна, която го заля при краткото му завръщане в България след грандиозното представяне в Париж.

Тенисистът, който вече е под № 14 в света, бе звездата на събитие, домакинствано от Bianchet. Швейцарският производител, известен със своите часовници с турбийон, представи най-новия си шедьовър - часовника Flying Tourbillon Grande Date.

Само 200 часовника с тази марка са произведени през миналата година, всеки един е с цена 65 000 швейцарски франка. Колекционери в Европа, Азия, Латинска Америка и успели млади юпита са в дългия списък на чакащи за модела, който бе върху ръката на Григор - глобалния бранд посланик на Bianchet.

“За нас е чест да работим в тясно сътрудничество с Григор, който е страхотен партньор за Bianchet. Той е много добре запознат с часовниците и техните механизми, които са символ на елегантност и честна игра - уважавани ценности за нашата марка”, разказа Родолфо Феста Бианше, основател и главен изпълнителен директор на Bianchet.

Григор Димитров и Родолфо Феста Бианше, основател и главен изпълнителен директор на Bianchet, позират с най-новия швейцарски часовник.

#Григор Димитров - Гришо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници