Куп БГ звезди чакат бебета в най-скоро време

Куп БГ звезди чакат бебета в най-скоро време
A A+ A++ A

Куп звездни бебета ще се родят в близките няколко месеца. Едни от най-популярните жени у нас ще станат майки, коя за първи, коя за втори път.

Разбира се, тема №1 у нас е бременността на Николета Лозанова. Считаната за най-сексапилна българка у нас най-сетне ще дари с рожба любимия си Ники М. Появиха се слухове, че звездната двойка не чака едно бебе, а близнаци, с което съдбата ги дарява след дългогодишните им безуспешни опити да имат свое дете.

Лозанова обаче мълчи по темата и дума не обелва. Наскоро по неин адрес плъзна друга шокираща новина, че НиЛо ще изкопира фамилия Кардашиян и раждането на отрочето й от вратаря на "Левски“ ще бъде предавано в национален ефир. Потвърждение на това засега няма.

Актрисата Искра Донова също най-сетне успя да забременее Звездата от "Братя“ и "Скъпи наследници“ преминава през няколко неуспешни ин витро процедури, но не се отказва и ето, че скоро тя очаква на бял свят да се появи първата й рожба.

Колежката й Дария Симеонова пък ще стане майка на 2 деца. Чаровната актриса, която нашумя от "Откраднат живот“, очаква второто си дете. Дария и любимият й Тони имат син на име Макси.

Друга популярна актриса Даяна Хаджиева, също е в трепетно очакване да стане майка Хубавицата, която участва и във "Фермата“ преди години, ще роди след броени седмици. Татко на бебето е Кристиян Ставрев, с когото брюнетката е заедно от дълги години. "Разбрах случайно, че съм бременна“, сподели преди време Ханджиева.

Рожба очаква и едно от диамантените ни момичета - Мадлен Радуканова. Гимнастичката, част от ансамбъла по художествена гимнастика, който завоюва злато от игрите в Токио, ще дари любимия си Божидар с бебе след месеци, припомня HotArena.

Горд баща пък буквално преди часове стана водещият Ненчо Балабанов. Съпругата на екранния Христо Чобанов от "Ол инклузив“- Катрин, го дари с малката Алина. Така лицето на "Сделка или не“ вече си има и момиченце. От първия си брак Ненчо има пораснал син.

#Николета Лозанова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници