В bTV не са никак доволни от лупинга на Хекимян - пуснаха позиция

В bTV не са никак доволни от лупинга на Хекимян - пуснаха позиция
A A+ A++ A

bTV TV Media Group излезе с официална позиция по повод номинацията на доскорошния директор на отдел "Новини, актуални предавания и спорт“ в телевизията Антон Хекимян за кмет на София от ГЕРБ.

"bTV оценява въздействието от създалата се ситуация много сериозно и наш първостепенен приоритет продължава да бъде да се придържаме към редакционните ни насоки и да отразяваме новините безпристрастно и обективно", заяви Главният изпълнителен директор и изпълняващ длъжността директор на "Новини, актуални предавания и спорт" Ралф Бартолaйт.

От телевизията подчертават, че веднага след отправеното искане, bTV е приело оставката на Хекимян и незабавно е ограничило достъпа му до нюзрума на bTV.

"Макар да сме напълно уверени в качеството, таланта и ангажираността на редакционния екип към обективността на новините, bTV Media Group въвежда редица мерки, които планира да приложи през предстоящия изборен сезон, с цел да защити името и репутацията на bTV като една от най-обективните и надеждни медии в България", се чете в позицията на телевизията.

#bTV #bTV Media Group #Антон Хекимян

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници