Лична трагедия! Анастасия от „Фермата“ се самоубила заради мъж?

Лична трагедия! Анастасия от „Фермата“ се самоубила заради мъж?

ФБ/Фермата

A A+ A++ A

Анастасия Жайгарова – една от колоритните участнички в предаването „Фермата“, почина преди броени дни. Натали Трифонова съобщи тъжната вест, която шокира всички. Никой не очакваше, че позитивната и забавна блондинка ще си отиде от този свят съвсем млада, едва навъръшила 45 години. Всички се чудят от какво е починала Сия, както я наричаха приятелите й. Блондинката не е споделяла да има неизлечими заболявания.

„Уикенд” научи, че Жайгарова всъщност се е самоубила. Тя е скочила от терасата на дома си в столичния квартал „Бъкстон”. Не е оставила предсмъртно писмо.

Приятели и колеги събират пари, за да погребат Сия, която ще бъде изпратена в последния си път във Варвара през уикендa. Блондинката, която е завършила актьорско майсторство, но работеше като фризьорка, сложи край на живота си на 27 октомври, миналия петък. Апартаментът на Анастасия е запечатан от полицията, която прави разследване по случая, както е по протокол.

Първата и основна версия е, че тя е скочила сама от терасата на дома си, а причината най-вероятно е мъж. Приятели на Сия разказват пред „Уикенд”, че тя и преди е правила опити за самоубийство, но все неуспешни. Жизнерадостната на пръв поглед дама всъщност доста често изпадала в тежки депресии и е взимала силни хапчета. Близки до блондинката са казали на полицията, че от доста време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и вредна връзка с мъж, който я тормозел и имал огромни проблеми с дрогата.

„Бихме искали да я изпратим достойно. Бихме искали детето ѝ да посрещне дните без мама честно. Те ще бъдат дълги, но Теа ще се справи. Все пак, дъщеря е на майка си. Оставям сметката на дъщерята на Сия и вярвам, че всеки, който има сърце и е познавал Сия, ще помогне на детето ѝ да я изпрати. Средствата, които бихме могли да съберем, изпращаме на сметката на дъщеря й”, пишат в социалните мрежи приятели на починалата „фермерка” и дъщеря й, която работи като стюардеса.

„Майка ми не е сред нас вече, но всички ние носим нейния огън. Тя го разхвърляше без да иска, дори когато гаснеше. Поддържайте жарта и запалете сърцето на някого, в чест на мама. Сиреч - живейте, за да предавате нейната любов. Никой не разбра Анастасия. Но, както тя казваше „Нас ни дели един вагон книги”. А може би и нещо повече. Сбогом, мамо! Обичам те сега и във всеки друг мой живот! Радвам се, че имах щастието да съм твоето дете", прости се със Сия единственото й чедо със сърцераздирателен пост във Фейсбук.

В социалните мрежи не липсват и коментари за предателствата от страна на приятелките на Анастасия. „Сия си посегна на живота заради дружки като Натали Трифонова, които спят с гаджетата на приятелките. Така и не откри щастието, а Натали и майка ѝ използваха Анастасия, докато нямаха богат спонсор дядка, за да им прави косите безплатно. След това Натали преспа с гаджето на Сия и приятелството им приключи. Е, сега гузната Натали Трифонова си публикува техни общи снимки и скърби. Доста е грозно да си прави пиар на гърба на умрели” – гласи един от коментарите, който не знаем дали е истина или е силно преувеличен.


#Анастасия #Фермата #самоубийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници