Въпреки бебето: Николета Лозанова и Ники М. няма да се женят

Въпреки бебето: Николета Лозанова и Ники М. няма да се женят

ФБ/Николета Лозанова

A A+ A++ A

Николета Лозанова и Ники Михайлов засега не мислят за сватба Двамата разкриха преди няколко дни, че очакват първото си общо дете, което отново повдигна въпроса дали ще станат официално семейство.

Моделката и вратарят на .Левски са заедно от дълги години, но така и не се решават да се врекат във вечна вярност един на друг. Този момент все още не в дошъл и Николета иска да изкара спокойна бременност с второто см дете. Лозанова не иска да се омъжва бременна а евентуално да сключи брак с Ники след раждането на бебето.

Очаква се сексбомбата да роди през пролетта на следващата година Това ще бъде първо дете на Ники Михайлов.

Николета вече има една пораснала дъщеря от брака си с Валери Божинов, която Михайлов отгледа като своя рожба. Двамата футболисти известно време бяха в обтегнати отношения, но в крайна сметка заровиха томахавките и днес дори се наричат братя, пише "България Днес".

Валери бе един от първите, който честити на двойката новината за бебето. Михайлов отгледа и другото дете на Божинката Валери младши, след като двамата се смениха като гаджета на фолкпевицата Алисия. Самият Ники също не държи на всяка цена да се ожени за Николета, така че двамата имат консенсус по този въпрос.


#Николета Лозанова #Ники Михайлов #бебе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници