Борисов: На нас ни беше най-добре да печелим с машини

Борисов: На нас ни беше най-добре да печелим с машини
A A+ A++ A

На нас ни беше най-добре да печелим с машини. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира скандала от последните дни. Той посочи, че за по-малко от 1 минута е гласувал и трите бюлетини.

„Гласувах София да продължи да се управлява добре, да правим такива детски градини и училища, метро, паркове, фонтани, алеи… Надявам се новият кмет да започне да строи от „Люлин“ до „Цар Борис“.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас.

„Това, което стана през последните дни, хич не е добре. На нас ни беше най-приятно да побеждаваме с машини. Само че се получиха укорими неща – използвам най-меката дума“, каза Борисов.

„Считам, че решението на ЦИК за тези избори беше правилно, за да може хората спокойно да отидат и да гласуват“, допълни той.

"И бих визуализирал, за да ме разберете. Предполагам, имате парола на телефона, на компютъра. Как бихте се почувствала, ако някой ви копира паролата. Още повече - ако това е вашият противник, който иска да ви седне на мястото. Ето това направиха. След като е издадена заповед, че в тази стая не може да се влиза, той отишъл да снима с личния си телефон. Всеки един от вас да си представи - заварвате вашия опонент, грабнал ви е телефона и ви снима паролата. Какво ще си мислите след това? За какво му е - да ви праща мейли, да ви чете кореспонденцията, да сваля ваши снимки", обобщи Бойко Борисов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници