Индийското момче пророк смрази света с 2 пророчества: Кошмарът иде до дни! (ВИДЕО)

Индийското момче пророк смрази света с 2 пророчества: Кошмарът иде до дни! (ВИДЕО)

Стоп кадър/YouTube

A A+ A++ A

Детето-чудо, индиецът Абигия Ананд, който смайва от години света с верните си прогнози, излезе със специално видео, в което предупреди за очаквани катаклизми в следващите 30-40 дни като заяви, че най-голямата опасност ще е в края на октомври.

Той обясни, че това е много важен период за глобалната геополитика, както и за природните бедствия, които могат да се случат.

Позовава се на астрологични данни от минали модели, както и на думи на древни мъдреци. Твърди, че планетите се нареждат по опасен начин, сходен с този през есента на 2001 година.

Комбинацията от планети предвещава организирано насилие или природни бедствия, казва Ананд, цитиран от индийските медии.

„Опасността дебне зад ъгъла, тъй като звездните позиции са подобни на атентата от 11 семпември 2001 г. ного е вероятно да има насилие, включително тероризъм”, прогнозира индийското момче-чудо.

Прогнозата е направена от Ананд на 4 октомври, 3 дни преди на Хамас срещу Израел. Това е и единствената за настоящия конфликт в Близкия Изток.

Ананд призовава всички да се молят, независимо от религията, защото катаклизмите идват заради това, че не знаем кои сме, какво е любовта, а гледаме само към омразата.

Предишната прогноза на Ананд бе в края на март, заради преместването на Марс, когато той прогнозира:

"Вероятно ще има някои много негативни метеорологични условия и природни явления, които могат да бъдат катастрофални. Едно сеизмично събитие ще води до друго".

В края на миналата година той описа 2023 година така:

"Земята ще потъне в ерата на глобални катаклизми и катастрофи. За Русия годината ще бъде много трудна. Никой обаче няма да може да промени неблагоприятните събития.

Изборът ще е между кръста и хляба. Ще има ново развихряне на коронавируса до зимата".

#Абигия Ананд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници