Мачото Калин Врачански се подмлади

Мачото Калин Врачански се подмлади

инстаграм

A A+ A++ A

Всеизвестен факт е, че актьорът Калин Врачански е доста суетен.

Оказва се, че в последно време помпането на бицепси във фитнеса не му е достатъчно и е прибегнал до различни разкрасителни процедури с ботокс, с които да заличи бръчките по челото си.

Освен това е боядисал и кичурите си, за да скрие първите си побеляващи коси.

Той винаги се е стараел да изглежда привлекателно и да радва очите на почитателките си. С напредването на възрастта обаче, недоволствал, че по челото му се появили бръчки и взел решение да се подложи на ботокс процедури, чрез които да върне самочувствието си.

Смята, че след посещението му в дерматологична клиника, изглежда по-свеж и има отпочинал вид.

Специалистите обаче го предупредили, че ако иска да запази този ефект, ще трябва да се подлага на процедурата два пъти годишно. Преди няколко години Калин ръсна няколко бона за ремонт на зъбите, пише "Уикенд".

И макар много да държи на визията си, преди няколко години приключи с плейбойските си изяви и се кротна до половинката си – художничката Александра Стоянова, като според мълвата двамата дори вече се замислят за наследници.

Не е тайна, че през годините през леглото на Врачански минаха доста жени, но преди Александра трудно се задържаше с някоя за по-дълго време.

Припомняме, че Врачански показа за пръв път гаджето си на премиерата на сериала "Господин Х и морето" преди 4 години, когато пристигна с Александра под ръка и я представи като "жената до мен" Тя обаче предпочете да избегне любопитните погледи и седна на последния ред. И до ден-днешен страни от светлините на прожекторите. За нея се знае само, че предлага частни уроци по рисуване, пише още изданието.

#Калин Врачански

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници