Пророците Едгар Кейси и Слава Севрюкова: Третата световна война тръгва от Светите земи

Пророците Едгар Кейси и Слава Севрюкова: Третата световна война тръгва от Светите земи
A A+ A++ A

Как ще се развие конфликтът в Израел и Ивицата Газа, може ли от него да тръгне Трета световна война? Това се питат хиляди хора на фона на изобилните древни и съвременни пророчества, касаещи Светите земи и бъдещето на света.

Прогнози

Някои от най-знаменателните прогнози принадлежат на американския ясновидец Едгар Кейси (1877-1945). Още през 1932 г., преди съвременната Държава Израел да бъде основана, той видял, че юдеите ще се завърнат в своята прародина и Йерусалим и ще създадат нова страна. Ала това ще стане в последните времена на света. Няколко десетилетия след това ще избухне Голямата война – нация срещу нация, народ против народ. Тя ще тръгне от Светите земи и Персийския залив - Сирия, Турция, Палестина, Израел и Египет в началото ще започнат да воюват едни срещу други. После море от араби ще премине през новото еврейско царство.

 Вляво: Спящият пророк Едгар Кейси; Вдясно: Слава Севрюкова
Вляво: Спящият пророк Едгар Кейси; Вдясно: Слава Севрюкова= Снимки: ebayimg.com/Личен архив

Българската пророчица Слава Севрюкова (1902-1991) също предупреждава, че Голямата война ще тръгне от Светите земи.

„В оня район се таи огромен неуправляем пожар. Когато избухне, много евреи ще идат от другата страна на мира (ще загинат)“, казвала феноменалната българка. Войната ще съвпадне по време с голям катаклизъм - изригване на вулкан или трус. След това евреите ще бъдат нападнати от всички страни. Никой няма да може да им помогне, защото всички страни ще воюват - Китай и Русия също, но едни срещу други. Милиони ще загинат. А юдеите ще бъдат принудени да се крият по пещерите, че да се спасят. Там в една от тях случайно ще открият Мойсеевия ковчег със скрижалите. “Тогава ще си припомнят забравения завет и ще повярват, че са богоизбран народ“, пророкува Севрюкова, която живеела в столичния кв. „Овча купел“.
Кога и дали ще се сбъдне това, остава загадка. Като време нейни тълкуватели изтъкват периода между 2025 и 2035 г.

Тълкувание

Предсказанията на американския й колега Кейси са още по-неясни и иносказателни и позволяват разнопосочно тълкувание. Но през 1920 г. той доста ясно казал, че Фондовата борса на Уолстрийт скоро ще рухне и САЩ ще бъдат пометени от голяма икономическа криза. Дори съветвал янките как да преживеят тежките времена. Всичко това се случва на 24 октомври през 1929 г.

Кейси се ражда точно четвърт век преди българския феномен – на 18 март 1877 г., в малка ферма в Хопкинсвил, Кентъки, САЩ. Като дете, докато препуска из горите, вижда жена с крила. Тя го пита какво желае най-силно на света и ще му го изпълни. Той отговорил, че иска да помага на хората. Тогава от болести и инфекции янките гинели като мухи. Скоро в състояние на полусън – полубодърстване, малкият Едгар започва да диктува на майка си рецепти за мехлеми и какви ли не целебни отвари.

Плацебо

Приживе Кейси дава над 14 000 пророчества в различни аспекти - от история и археология до политика и холистична медицина. Той ги прави в състояние на транс, напомнящо сън, заради което е наречен Спящия пророк. Благодарение на него хиляди хора са изцелени. Скептици казват, че това се дължи на плацебо ефект, но все пак размерите му са доста внушителни. Кейси обяснявал, че информация му дават ангелски същества и духовете на лекари и лечители, живели на земята много преди нас. От другите измерения той получавал послания и за бъдещето на света. Така предрекъл гибелта на президента Кенеди, както и откриването на останки от Атлантида край Бимини, Бахамските острови. През 1968 г. там наистина са открити мистериозни останки от древни храмове.

Крахът на комунизма

Сред сбъдналите се прогнози на Едгар Кейси са идването на Хитлер на власт в Германия, началото на Втората световна война, нейният край, а после и разпадът на СССР и крахът на комунизма. Все пак за него се казва, че за разлика от капитализма се доближава много повече до праведния живот, завещан ни от Христос, само че хората не сме били готови за него, та затова комунизмът се е изродил в атеизъм и безчовечна диктатура.

За по-близкото бъдеще Едгар виждал, че хората ще открият двигатели тип перпетуум-мобиле, който, задвижен веднъж, ще се самозахранва със собствен импулс.

В геополитиката още в средата на XX век Кейси начертал фантастично бъдеще на Китай като страна на невиждани технологии и прогрес. Дори прогнозирал, че един ден тази мегадържава ще стане доста по-демократична и там ще бъде люлката на световното християнство. Заради това предсказание обаче той често е обявяван за шарлатанин. Тъй като поне от днешно гледище това изглежда повече от фантастично.

Стареене

За по-далечното бъдеще Кейси виждал, че на човека е отреден по-дълъг живот като онзи, описан в Библията. „Науката ще измисли как да се преодолее програмата в нашия организъм, заложена за старост. Човекът трябва да живее много по-дълго, отколкото обикновено му се дава – и ще живее!“, категоричен бил пророкът. Българката Слава Севрюкова също виждала, че след 2072 г. хората ще започнат да живеят по-дълго, ще станат по-съвършени, ще общуват с телепатия. Тогава ще спре техническият прогрес и ще започне духовният, който ще ни отведе много по-далеч в развитието. Откъм 2150 година хората ще започнат да стават с прозрачна кожа, а мозъците им ще са толкова развити, че с мисъл ще преодоляват дори земното притегляне, пише "Телеграф".

#Едгар Кейси #Слава Севрюкова #Трета световна война

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници