Стана ясно кой ще е победителят във "Фермата" СНИМКА

Стана ясно кой ще е победителят във "Фермата" СНИМКА

бТВ

A A+ A++ A

Безспорно фаворит за спечелване на голямата награда в селскостопанското риалити „Фермата“ е футболистът Костадин Велков от отбор „Канатица“.

Досега Коко се доказа като силен играч и същевременно добър стратег и организатор. Откакто пое юздите на отбора си, започнаха и победите в игрите и от една разпасана банда той направи наистина тим.

Оценката за него е много висока и от двата отбора. Такъв човек няма лоши избори, което се потвърждава и с този на съпругата му, пише vihrogon.bg.

Сватбата им е през 2016 г. Както Коко сподели и с останалите участници, двамата са родители на две прекрасни дечица – Антъни, който е по-голям, и малката им принцеса Ниа.

Но съпругата му наистина обира овациите.

Страхотна красавица с визия на световен топ модел, Никол е съвършена, въпреки двете бременности.

Освен че притежава най-яката мацка сред останалите участници във „Фермата“, Костадин е и сред фаворитите да спечели риалити формата.

Снимки: Инстаграм

„Влизам във „Фермата“, защото отдавна мечтая да живея на село, но жена ми не иска“, каза във визитката си Коко Велков, преди да прекрачи прага на стопанството и може би иска да й покаже, че живота във ферма може да е също толкова прекрасен.

Оценката на зрителите за Коко е изключително висока, просто няма някой, до когото не се е докоснал, и нищо чудно това да го доведе до голямата победа в шоуто. Ето някои от тях:

"Коко е пример за отговорност, дисциплина и отношение!"

"Поздравления за Коко! Умно, трудолюбиво и отговорно момче. Носи целия отбор. Заслужава победата."

"Позитивен,устойчив,резултатен. Добър млад мъж, за пример!"

"Браво на Коко ти си уникален човек и заслужаваш победата .Ти си моя фаворит .Успех. "

"Страхотен е, Коко! Супер земен, умен и скромен! Няма да го чуеш “аз,аз”, няма да го видиш да се кара с някой, работи си кротко, по много и тихо и чака да ги подреди всички до един на арената! Може само да се гордее със себе си!"

#"Фермата"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници