Тамара Глоба: Щур късмет за тази зодия до края на годината!

Тамара Глоба: Щур късмет за тази зодия до края на годината!

kleo.ru

A A+ A++ A

Вече премина по-голямата част от октомври месец, а това означава, че все повече се приближаваме към края на 2023 година. Остават още два месеца от тази година, а всеки от нас иска те да се изпълнени с много положителни емоции и успехи.

Сега обаче прочутата руска астроложка Тамара Глоба предрече, че невероятен късмет ще се усмихне на една зодия до края на годината.

Според астролога тази зодия е Телец, пише jenata.blitz.bg.

Глоба припомня, че през годината Юпитер - планетата на голямото щастие, на възможностите и просперитета, преминава през съзвездията Риби, Кит и Овен. Според астрологичните прогнози успехът ще съпътства всеки, който е роден под знака на Телец.

Глоба съветва Телците да разрешат въпроси и проблеми от личния си живот, кариера и финанси.

Тя казва, че всички кавги в семействата ще бъдат решени и отношенията ще станат по-хармонични. Астрологът съветва необвързаните да си търсят половинка.

В областта на кариерата, според нейната прогноза, има перспективи за повишение и ръст на доходите. Тамара Глоба сочи, че човек може да има късмет в лотарии, с получаване на скъпи подаръци, значителни бонуси на работа, с връщане на предишни дългове.

#зодии #Тамара Глоба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници