Тамара Глоба вещае: Щур късмет и пари за тези три зодии през октомври

Тамара Глоба вещае: Щур късмет и пари за тези три зодии през октомври

Pixabay

A A+ A++ A

Октомври вече чука на вратата а една от най-добрите астроложки е готова с прогнозата си за това какво предстои през следващия есенен месец - октомври.

Тамара Глоба вещае много късмет, щастие, пари и подем в живота на представителите на три зодиакални знака. Според нея те ще заживеят буквално сякаш в истинска приказка.
Чака ги много радост, ще влязат в истинска победна серия. Това обаче важи само за три зодии. Кои са те?

Овен

Представителите на този знак ще постигнат големи успехи в творчеството и професията си. Шефовете им ще ги оценят и ще им благодарят за допринасянето за развитието на бизнеса, заради което ще получат щедро възнаграждение. Подкрепа могат да очакват и от близките си.

Близнаци

Близнаците ще преодолеят страховете си и ще направят нещо, което досега не са дръзвали. Може да става въпрос за смяна на работата, преместване или брак. Във всеки случай това ще е от полза за представителите на знака.

Везни

Везните ще бъдат застигнати от щастие в личен план. Ако сте от самотните представители на знака, то съдбата може да ви подари среща с интересен човек. И ако вече имате партньор в живота, ще получите шанс да разрешите проблемите, които тровят връзката ви, пише jenata.blitz.bg.


#зодии #Тамара Глоба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »