Хищната хиена Петра призна: Висаджията Георги Илиев ми даде 300 бона бакшиш!

Хищната хиена Петра призна: Висаджията Георги Илиев ми даде 300 бона бакшиш!

ФБ/Петра Атанасова

A A+ A++ A

Петра има пет албума зад гърба си. Интересното за нея, е че има висше образование, завършено в Санкт Петербург – Руска филология. Работела е като учителка в Хасково, но любовта към музиката се оказва по-силна. От малка мечтаела за голямата сцена.

Какво сподели тя за първото си парти в България след десетилетие:

„Такъв грандиозен купон до сега не е имало, всички пяха с мен. Партито беше на макс. Напомни купоните от 90-те години. Тогава нямаше керемида, където да не съм пяла. Пеех на лошите момчета, те искаха изпълнения цяла нощ. Обичаха да се веселят. Получавах много бакшиши. Най-големият беше 300 000 лв. от Жоро Илиев на откриването на офиса на ВИС 2 в Свиленград. Той имаше слабост към мен, но аз знаех как да запазя моята позиция. За мен всички бяха „господине“. Не съм от хората, които искат с цената на всичко да са номер 1“ – разказва певицата.

Петра изрази мнението си за това как се става звезда в днешно време: „Девойките са много слаби. За мен това е неестествено. Хейт за килограми съм срещала само в България“, Изпълнителката живя дълги години в Кипър. Казва, че обича и двете страни. Там имала бузуки с 1300 места.

Източник: bTV

#Петра #Хищна хиена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници