СНИМКИ Диана Габровска: Порното е необикновена професия, а аз съм обикновен човек

СНИМКИ Диана Габровска: Порното е необикновена професия, а аз съм обикновен човек
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Направилата ядрен пробив в порноиндустрията Диана Габровска смята заснемането на филми за възрастни като необикновена професия. За сметка на това горещата MILF-сензация се самоопредели като обикновен човек.

Така комбинацията е налице. Знае се че противоположностите се привличат, а този физичен закон в случая с Диана важи с пълна сила. Лентите се с нея се гледат от милиони и гръцката й продуцентска къща Sugarbabes може да е доволна от избора да заложи на разкрепостената българка.

Последното секс изпълнение на Габровска е с партньор българин. Иде реч за първата порно сцена между нашенци, които не се крият зад псевдоними. В клипа сластната Диана е богаташка, която скучае, а палавата и същност се разгръща щом зърва мускулестият градинар. В този образ влиза Красимир Джунов, познат от риалитити "Фермата".

За няколкото дни, откакто сцената видя бял свят е гледана рекорден брой пъти. Това е поредното доказателство, че Диана Габровска предизвиква интерес не само в началото на кариерата си в розовите филми, а успява да задържи вниманието и с течение на времето.

Така че - колко пък да е обикновена? По-скоро е специална, но скромността, когато камерите са загасени е друга тема.

#Диана Габровска #порно звезда #порноактьор #порно актриси #порно

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници