НОВО: Карта с безплатни услуги за вашите домашни любимци

НОВО: Карта с безплатни услуги за вашите домашни любимци
A A+ A++ A

PetLoversCard – годишната карта за вашите домашни любимци

Животът на собствениците на домашни любимци е изпълнен с невероятни моменти и безценни спомени. Но с този живот идват и редица отговорности и въпроси, на които трябва да се отговори. Как да се погрижим най-добре за нашите пухкави приятели? Този въпрос засяга сърцата на всеки собственик, но сега имаме отговор – с PetLoversCard.

PetLoversCard представлява уникална услуга, която съчетава всичко, от което собствениците на домашни любимци имат нужда - ветеринарни клиники, хотели за любимци, ресторанти и кафенета, които гостоприемно посрещат домашни любимци, треньори с многогодишен опит, помощници за домашни любимци, грижещи се за вашите четириноги приятели, зоомагазини с богат асортимент, и дори вили и къщи за гости, които позволяват на вашия пухкав спътник да ви придружава.

Най-голямото предизвикателство, пред което всеки собственик се изправя, е как да осигури на домашния си приятел всичко най-добро. Домашните любимци са повече от просто животни - те са част от нашите семейства. Затова PetLoversCard ви предоставя най-доброто, за да гарантира, че животът на вашия домашен приятел е безгрижен и комфортен.

С PetLoversCard вече няма да се тревожите как да организирате ветеринарни грижи, когато има нужда. На ваше разположение са най-добрите ветеринарни клиники, готови да се грижат за вашите любимци с най-висок стандарт на медицинска грижа. Ако сте на път и не искате да оставите вашия приятел у дома, няма проблем - страхотни хотели, които приемат домашни любимци, са само на едно кликване разстояние. За тези, които искат да развият поведението на своите любимци, треньори са на разположение, готови да предоставят професионални съвети и обучение.

Има и места, където вашите домашни любимци са добре дошли, без значение дали става въпрос за ресторанти, кафенета и барове. Няма нужда да се отказвате от обичайните си социални изживявания, докато сте в компанията на вашите любимци.

Какво получавате с PetLoversCard:

- картата важи за цялата страна;

- картата е целогодишна;

- 7 услуги и за всяка услуга по 3 безплатни посещения за домашен любимец + % отстъпка за всички други услуги извън посочените;

- три типа карти, за един, за два и за три домашни любимеца;

- може да се комбинирате с приятел;

- всяка карта е поименна;

- получавате и личен профил в сайта с два вида отстъпки, едната е фиксирана, а другата - динамична;

Грижата за домашните любимци трябва да бъде лесна и достъпна. Затова картата ви предосатвя и помощници за домашни любимци, които с радост ще се грижат за тях, когато сте заети. За любителите на шопинг, зоомагазините предлагат широка гама от продукти и аксесоари.

Но не само това, с PetLoversCard вие получавате ключ към най-добрите места и услуги. Те са тук, за да направят вашето преживяване като собственик на домашен приятел по-специално, по-лесно и по-елегантно от всякога.

С PetLoversCard получавате възможност да се наслаждавате на пълната гама от грижи за вашия домашен любимец, без да изпитвате стрес и безпокойство. Не се колебайте - присъединете се към PetLoversCard и направете живота си и живота на вашите домашни любимци по-специален от всякога.

Вие заслужавате най-доброто, а PetLoversCard ви го предоставя.

#домашни любимци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници