Любо отнесе Лили: Изкара 3 млн. лв. само за тази година

Любо отнесе Лили: Изкара 3 млн. лв. само за тази година

БНТ

A A+ A++ A

По всичко личи, че Любо Киров диша все по-сериозно във врата на примата Лили Иванова със заявката си да напълни в три поредни вечери до краен предел зала 1 на НДК. До момента това е правено трикратно само от изпълнителката на „Детелини“.

Този път обаче плевенчанинът, който може да се похвали с многобройни фенове, хвърля ръкавицата на Лили Иванова, канейки се да взриви трикратно НДК с музикалното си шоу на 8, 9 и 10 ноември. Първоначално от екипа на Любо Киров обявили една дата за финал на тазгодишното му турне, но билетите на цена от 40 до 150 лв. били изчерпани още в момента на пускането им в продажба.

Втората дата също е почти. разпродадена и за да отговори на интереса на почитателите си, певецът е обяви и трета дата.

Тази година Липи Иванова обяви два концерта в зала 1 на НДК, но не е изключено да има и трети. Билетите й обаче са двойно по-скъпи и цената им варира от 60 до 300 лв. „Турне 2023“ на Любо Киров е най-продаваното музикално събитие през годината в класацията.

Досега плевенчанинът разпродаде напълно всичките си летни концерти, които бяха посетени от над 12 000 души общо. На предстоящите му концерти в София изпълнителят ще бъде аплодиран от още 10 000 почитатели. Той е и един от най-платените родни изпълнители – за двучасово пеене в клуб или на частно парти прибира 12 бона.

Очаква се тази година в джоба му да влязат 3 млн. лв. от концерти и участия. Само от трите му изяви в НДК печалбата, която ще прибере Любо Киров е 600 000 лв. като част от парите логично отиват за екипа му. Припомняме, че през 2019 г. изпълнителят плати данъци върху 500 000 лв. Високите доходи му позволиха да си купи и къща в съседна Гърция с изглед към морето. Първото нещо, което направи в новия си дом, бе да засади две палми.

Източник: Уикенд

#Любо Киров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници